Mennyit költöttetek összesen az első babátok felszereléseire?
Azok válaszát kérném főleg, akik mindent újonnan vettek és semmit nem kaptak ajándékba. Beleértem a babakocsit, bababútort, bébiőrt, légzésfigyelőt, mellszívót és mindenféle egyebet is, ruhákat, babaöblöt, bármit, ami a picinek kellett!
Szeretnénk egy nagyjábóli költségvetést csinálni, de sajnos nincs nagyon kitől tanácsot és útmutatást kérnem ezügyben.
Köszönöm mindenki válaszát!
Babakocsi 70e
Kiságy 8e (használt)
Matrac 15e
Pelenkázó 15e (használt)
Pelenkázó alátét 4e
Bababoltban alap cuccok 200e (semmi ruha, l.figyelő, törcsi, mellszívó,bébiőr, lázmérő, ágynemű, ilyesmi)
Ruhatár 62-es méretig (50 volt nálunk a kezdő) kb 100e.
+mondjuk 50e az a cucc, ami első héten még pluszban kellett. Gyógyszer, pocakcsepp, kicsi rugi még, elektromos mellszívó, mert a kézit nem bìrtam.
Szia! Nagyából ahogy telefonba jegyzeteltem hogy miket vettünk meg és eddig mennyibe van az alapján tudok neked segíteni!
Babakocsi újonan vettünk egy Anex babakocsit ami : 238.000Ft volt
Pelenkázóval kombinált kiságyat vettünk ami 85.000Ft volt
Kiságyba baldachin ágynemű matrac összesen volt 56.000Ft
Légzés figyelő Angel Care 45.000Ft
Kisruhák vettünk 56 és 62-est is kb 30-40 ezer Ft volt
Takarók, plédek: 8000Ft
Fürdéshez kiskád állvány : 15.000Ft
Egyéb tisztálkodó szerek: 10-20 ezer Ft
Nálunk kb olyan 500.000Ft volt amiket vettünk.:)
Nyilván attól is függ miből milyen veszel, van sima kiságy már 10.000Ft-ért is ès van babakocsi már 150.000Ft-èrt is, nekünk így jött ki:)
Boldog babavárást!:)
Ez így teljesen felesleges kérdés, hiszen nem lehet tudni hogy miből mit akartok. Nézd meg a baba oldalak honlapjait és add össze magadnak.
Van az Ikeába 8000-ért is kiságy, de van a Mamas and Papasban 200.000-ért is.
Van Tescos ruha es van Ralph Lauren. Honnan tudjuk neked mi tetszik?
Nem is értem az ilyen kérdéseket, amikor minden fent van az interneten.
Köszönöm szépen köszönöm! :)
Utazós pár vagyunk, amit a picivel is folytatni szeretnénk ha lehet, ezért babakocsin, hordozón nem szeretnénk spórolni. A nagyobb dolgokat, kiságyat, babakocsit természetesen kinéztük már, de az "apraja" az, amit meg sem tudnék saccolni, mennyiből jön ki. Aprajának írom, de biztosan többet tesz ki együttvéve, mint a nagy dolgok.
Mi is. (utazós )
A babakocsi 100.000 volt amit először megvettünk. Nem sokáig használtuk, mert a mózes rész még oké, de mikor már szaladgálós sportrész kellett akkor már nagy batár volt, lecseréltük.
Hordozókendő rugalmas (tizenvalahányezer , nem emlékszem pontosan) aztán manduca 26 000.
Ezen nem spóroltam .
Amúgy a többi dolog kb. 300.000 volt összesen.
Sehonnan nem kaptunk semmit.
Kiságy, pelenkázó, textilpelusok,ágyneműk , lepedők, takarók ikeásak voltak, olcsó és a minősége nagyon jó szerintem. (35.000 körül)
A pelenkázó lap, babakád, állvány, babatartó szivacs, törölközők, manikűr szett, cumik , cumisüvegek bababoltos. 20.000)
Bébiőr, légzésfigyelő és szoptatós párna (20000)
Pihenőszék , hinta használtan netről (15000)
Babaruhák : rendeltem, vettem , voltak turisak is, volt egy két csomag amit használtan vettem a neten overál meg minden(téli baba) 70.000 körül összesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!