Orrverzes terhesen?

Figyelt kérdés
Najo, az tulzas, hogy orrverzes, mert nem folyik az orrombol a ver, de veres belul az orrom hetek ota. Nem faj es nincs is eldugulva, de hat a belso cucc veres egy kicsit. Ez lehet normalis?
2019. febr. 21. 21:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen normális. Nekem is az első terhességem alatt többször elindult az orromvére. Nem nagyon de épp elég volt, hogy megijesszen. A dokim mondta, hogy ez ilyenkor nomális.
2019. febr. 21. 21:06
 2/6 anonim ***** válasza:
2. trimesztertől nekem volt sokszor olyan, hogy ültem és csak megeredt az orrom vére..szó szerint dőlt.Kérdeztem az orvost, azt mondja normális.Szerintem a tiéd is az lehet.Vérbőség van ilyenkor minden nyálkahártyába.
2019. febr. 21. 21:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Orrfújásnál találkoztam vérrel mindkét terhességem alatt. Nekem azt mondták, normális.
2019. febr. 21. 21:39
 4/6 anonim ***** válasza:

Normális, szülésig vérzett az orrom, nekem tényleg ömlött szó szerint pedig sose voltam orrvérzős.

Volt hogy éjszaka felébredtem hogy nem kapok levegőt és minden párna és paplan véres volt.

2019. febr. 21. 21:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem nem ömlik, de néha ki kell fújni és akkor véres egy kicsit nekem is. Az elejétől fogva ilyen, és még most is.
2019. febr. 21. 22:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Normális, ki vannak tágulva az erek. Nekem is minden fújásnál olyan.
2019. febr. 22. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!