A 3500-4000 g súlyú újszülött babukákra jók még az 56-os méretű ruhák?

Szia
Ha nem fogy vissza túl sokat, és szép tempóba halad a hízása akkor nagyon hamar (2 hét) kinövi.
Úgy tudom a korházban a születési súly 10% át foggya vissza a babó, amíg nem indul be normálisan az anyatejes szopizás.
Boldog babavárást és könnyű szülést
28 hetes kismama

Mi 3670g születtünk és 50 cm-rel. Most vagyunk 5kg és 56 cm. (8 hetes) Most fogunk 62-re váltani. Inkább a hossza számít a ruhának, h ki tudja nyújtani a lábát. Viszont tényleg vannak eltérések 56 és 56 között is. Mi a tescos rugikkal meg bodykkal meg vagyunk elégedve, a 3,5,7 db-osokkal. Rá van írva kb hány cm-ig ill hány kg-ig jó rájuk. Sokáig tudta hordani, bár ez is egyénfüggő. Nem olyan drága és nagyon édik vannak.
8 hetes anyuka

Utolsó vagyok... nekem szinte csak 56-osok voltak, így be kellett szereznem pár 50-est, mert nagyon nagyok voltak... szóval ne vidd túlzásba a vásárlást, ki tudja mekkora lesz a kis pocaklakó:)
Boldog babavárást! 8 hetes mami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!