Terhesség alatt sport?
Én már évek óta úszik futok tornazok. De terhesen az elejen nem mertem ezeket a szokott intenzitással.
Uszodába elkaptam vmit, futasnal zavart a razkodas, torna esetében a kardio szintén parkoló pályára került, mivel nem tudtam a pulzusom 140 és azalatt tartani.
Maradt az erősítő jellegű torna, tényleg csak hogy ne tunyuljak el teljesen, valamint a gerinc torna, hatfajas elleni torna és kismama videók. (pl. Péntek Enikő)
Úgy 30.hettol egyre több gyakorlat esett ki mert már nem fertem a hasamtol.
Ha problemamentes a terhesseg, akkor nyugodtan sportolhatsz, de nyilvan sokkal kimeletesebb intenzitassal, mint korabban.
A lovaglast viszont en hagynam!!!!! Akkor is ha csinaltad elotte
3 as vagyok...én eléggé elvetemült vagyok, szóval ha problémamentes egy terhesség, nem gondolom, hogy agyon kellene kímélnie magát az embernek, pláne ha korábban az élete része volt a mozgás (mint írtam én is szívesen futottam volna tovább de éreztem hogy rázkódik az egész hasam)
De a lovaglás pont az, amit biztosan nem csinálnék, indokolatlanul veszélyes :(((
Bármi történhet, leesel róla és kész a baj.
Van egy pár sport amitől kifejezetten tiltanak terhesen (búvárkodás , síelés, rafting , csapartsportok mint kézilabda meg hasonlók) és a lovaglás is közte van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!