Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9-10hetes várandósan milyen...

9-10hetes várandósan milyen volt a hasatok? Reggel nektek is sokkal kisebb volt és kb nem is látszódott, hogy van ott valami?

Figyelt kérdés
Estére kicsit mindig felpuffadok. Az első ultrahang a 12-14héten lesz. Most vagyok 9hetes 4napos és szétparázom az agyam,hogy ott van-e a kisbabánk. Tegnap eléggé görcsölgettem,de elmúlt. Mellem folyamatosan fáj, éhes is vagyok sokszor és még mindig rosszul vagyok egy csomó ételtől. Gondolom ez jó jel. De ha a hasamra nézek talán picit keményebb,mint terhesség előtt, és majdnem teljesen lapos.
2019. febr. 20. 10:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
73%
9+2 napos vagyok de a puffadás nálam is megvan :D télikabátom szűkebb lett rajtam na azon van egy kis pocakom de persze csak a puffadástól, görcsök meg jönnek mennek, ilyenkor lepihenek meg szedem a magnéziumot is
2019. febr. 20. 16:37
 12/14 anonim ***** válasza:
54%
10 hetes leszek hamarosan. Én az átlagtól vékonyabb vagyok, a csípőm is elég keskeny, de annyira puffadok hogy a 8. hét óta a nadrágjaimat nem tudom összehúzni. Persze eszek is rendesen szólval híztam kicsit deréktájra. Elvileg ahogy írták a a 12. héttől van terhespocak, de én már erre is úgy tekintek, főleg hogy mindi is lapos hasam volt ezelőtt, ez nálam nagyon feltűnő :D
2019. febr. 20. 19:47
 13/14 anonim ***** válasza:
#12 vagyok, és nekem is visszahúzódik reggelre, innen tudom hogy puffadás. Estére meg "hatalmas" lesz :D
2019. febr. 20. 19:48
 14/14 A kérdező kommentje:
Koszonom aki ertelmesen tudott valaszolni a kerdesre! Akik meg ironikusan megjegyeztek,hogy letezik konyv meg,hogy hulye a kerdes annak jelzem,hogy a tobbiek megis tudtak ertelmezni csak te nem! Es koszonom tisztaban vagyok a magzat meretevel es azzal,hogy milyen fejlodesi szakaszon van. A kerdes nem ez volt!
2019. febr. 23. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!