Tervezzük párommal a babát, viszont kisebb pánikbetegségem van. Félek a terhességi rosszulléttől. Mennyire rosszak ezek?
Inkább attól félj, hogy kialakulhat nálad szülés utáni depresszió és árthatsz a picinek!
Dilidokival beszéltél erről?
Minden esetben enyhíthető ha reggel felkelés előtt eszel valamit valamint utána be kapsz egy b6 vitamint !
Valamint mindig legyen nálad valami harapni való ... akar keksz vagy szendvics .... inkább keksz ! És folyadék ! Nálam mindig volt ásvány víz és ilyen pici üvegben egy kis kóla , mert emelygesre nekem nagyon bevált 2-3 korty belőle !
Ha nagyon rá parazol akkor rosszabb !
Nekem a 7. Hetig semmi bajom nem volt , 7+0 kereken reggel arra keltem hogx hánynom kell ! Onnantól voltam rosszul ... de próbáltam elterelni a gondolataimat .... illetve nekem a fent leírt dolgok beváltak!
De felesleges tényleg ennyire raparaznod mert lehet hogy a világon semmi bajod nem lesz ! Nem mindenki van rosszul !
Én is pánikbeteg voltam, de a terhesség alatt nálam nem volt rosszullét... Pedig anyukámnak volt. Úgyhogy ne aggódj, sok embernek nincs semmi.
Kicsit a gyomorégés jött elő a 20-22. héten, az volt kicsit "kiakasztó", már így pszichésen, de közel nem volt olyan vészes, mint ahogy terhesség előtt viseltem volna..valahogy elfogadtattam magammal, hogy ez most természetes, nem fogok hányni, de ha mégis, az is természetes, most azért érzem mert a babám és a pocakom növekszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!