A terhesség utolsó hetében milyen a folyás állaga és színe?
A dokim szerint jó esetben a terhesség során egyáltalán nincs folyás. A folyás sehogy sem normális, szerinte kezelni kell mindenképp.
De nekem eddig bármit is írt fel, semmi nem használt, még mindig folyásom van.
Viszont az egyik ismerősömnek szülés után azért halt meg a kisbabája, mert gombás fertőzése volt, amit nem kezelte a doki, és ezt valahogy elkapta a kicsi, blokkolta a tüdejét. :(
Szia! Nekem, ahogy közeledek a vége felé sajnos egyre "vizesebb", hígabb, átlátszó vagy fehér. Van mikor elég bő. Semmi baj nincs velem, negatív a kenet. Az én orvosom szerint viszont ez normális. Igaz, nekem van egy kis méhszájsebem, és attól is bővebb. Ne aggódj, a fenti példa nagyon-nagyon ritka lehet. A 36. héten úgyis megvizsgálnak, és, ha rendben vagy, akkor nyugodt lehetsz, ha meg találnak valamit, akkor meg azért lehetsz nyugodt, mert tudják kezelni. Arra az esetre meg, ha még nem jönne meg az eredmény én úgy tudom, adnak antibiotikumot a szüléskor. (legalábbis azt hiszem)
Nagyon boldog, nyugodt babavárást, majd babázást Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!