Ti hisztek a kínai naptárban? Az amelyik állítólag megjósolja a baba nemét. Nektek bevállt? Hogy kell számolni?
Figyelt kérdés
Sokan hisznek benne(én Pl.nem igazán, mert szkeptikus vagyok) csak kíváncsi vagyok. Rákerestem, kiszámoltam, és nekem fiút mondott elvileg mert januárban fogant(pontosan nem tudom mikor, csak azt hogy januâr vége fele) de mire meglesz, addígra már 25leszek. Most a már betöltött évvel kell számolni, vagy azzal amennyi akkor leszel amikor megszülöd?2019. febr. 19. 13:36
21/22 anonim válasza:
Jut eszembe ikerlanyok. Es mi van ha egy fiu egy lany ikrek? Na annal nem jönne be haha. Jo nagy badarsag ez a naptar.
22/22 anonim válasza:
Nekem fiú-lány ikerpárom van. Ennyit a naptárról... 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!