Ti hisztek a kínai naptárban? Az amelyik állítólag megjósolja a baba nemét. Nektek bevállt? Hogy kell számolni?
Figyelt kérdés
Sokan hisznek benne(én Pl.nem igazán, mert szkeptikus vagyok) csak kíváncsi vagyok. Rákerestem, kiszámoltam, és nekem fiút mondott elvileg mert januárban fogant(pontosan nem tudom mikor, csak azt hogy januâr vége fele) de mire meglesz, addígra már 25leszek. Most a már betöltött évvel kell számolni, vagy azzal amennyi akkor leszel amikor megszülöd?2019. febr. 19. 13:36
11/22 anonim válasza:
Azzal kell számolni, amennyi voltál a fogantatàskor.
Nekem mindkét esetben az ellenkezőjèt jósolta 😃
Egyébként totàl baromsàg. 50%, hogy bejön..
12/22 anonim válasza:
Nekem fiút jósolt, és az is lesz, de ettől függetlenül nem hiszek benne :)
13/22 anonim válasza:
Jól fogalmaztad meg, ugyanis csak hinni lehet benne, mást nem, mert valóságalapja semmi. Csak szórakozásnak, időtöltésnek alkalmas az összes ilyen jóslós módszer. Nekem az előző, az aktuális és a rákövetkező hónapban is csak fiam foganhatott volna aszerint. Iker kislányokat várok, két-három hét múlva megszületnek.
14/22 A kérdező kommentje:
Ikerlânyok, anyám😀 nagyon sok boldogságot kívánok mindenkinek.
Ikerlányok a rémálmom. Bocsi😀
2019. febr. 19. 14:33
15/22 anonim válasza:
Első baba: naptár szerint fiú, igazából lány.
Második baba: naptár szerint lány, igazából is. 😊 Pont ennyi alapja van ennek a naptárnak. 😂
16/22 anonim válasza:
Lányt jósolt ,igaz még a pocakban de 3orvos mondta biztosra hogy egyértelműen fiút várok.szóval hülyeség az egész.ha müködne akkor mindenkinek pontosan kellene mutatnia nem csak pár embernek....erről ennyit
17/22 anonim válasza:
Nálunk kettőből kétszer bejött. Egy lány, egy fiú.
18/22 anonim válasza:
Nekem fiút jósolt, lány lett.
19/22 anonim válasza:
Elsőre fiút jósolt, az lett. Most lányt, ez is bejött. Ennek ellenére nem hiszek ilyenben.
20/22 anonim válasza:
3ból 3szor bejött, az első fiú, a 2.-3. lány. A fogantatáskor betöltött korodat kell beírni. Ettől függetlenül ez is lutri, mert akkor pl. minden januárban fogant 32 éves nőnek egynemű gyerekének kellene lennie. Ez meg úgy hülyeség, ahogy van. :) Szórakozásnak jó, ahogy a többi nemmeghatározó teszt is (szódabikarbónás pl.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!