30 feletti kismamák milyen lánynevek a favoritok nálatok?
Figyelt kérdés
Azért tőletek kérdem,mert én is 33 vagyok,és remélem hasonlóan nem a Vanessa és társai a tetszetősek számotokra sem.Nálam a Zoé,Doroti,Dorka,Sárlott a nyerő idáig.2010. júl. 1. 15:06
21/29 anonim válasza:
Az előző vagyok, valamit elnyomtam, bocsi. :)
a 2.lányom Jázmin, most még nem tudjuk, de csak fiú nevünk van.
Dorka szerintem is kutyanév, de a Doroti tetszik.
Szép babavárást kívánok neked!
22/29 anonim válasza:
most 29 vagyok, kisfiús anyuka. De ha kislány lesz a következő (addigra 30-as leszek), elképzelhető, hogy Dorottya lesz
23/29 anonim válasza:
37 éves vagyok van már egy nagy lányom Ő Tamara(13 éves), egy másfél éves kisfiam, és most vagyok 32 hetes terhes Ő kislány szintén és Míra lesz.
24/29 A kérdező kommentje:
A Jázmin nekem is tetszik.Meg a Lotti,csak abból sok van körülöttünk.
2010. júl. 2. 08:36
25/29 anonim válasza:
Én 32éves vagyok kislányunk lesz,Jázmin lesz a neve.
26/29 anonim válasza:
Nekünk ha kislányunk lesz akkor Kyra lesz, ez a név már nagyon régóta tetszik nekünk, más lány névünk nincs is, majd az lesz a gond ha kisfiú lesz mert még fiú nevünk nincs....de még van idönk választani....
8 hetes kismama
27/29 anonim válasza:
Én még sajna nem vagyok babás, már várjuk több mint 1 éve, de ha lányom lesz Anilla lesz. :-) Küldhetné már a gólya...:-)
28/29 anonim válasza:
Sziasztok!29+4hetes kismama vagyok.Nekem ha lányom lenne,az Aurélia nevet adnám neki.Mivel fiam lesz,maradunk az Aurél-nál:))
29/29 Kriszta66 válasza:
Szia az én kislányom Dorka lesz , látom az neked is tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!