30 feletti kismamák milyen lánynevek a favoritok nálatok?
Figyelt kérdés
Azért tőletek kérdem,mert én is 33 vagyok,és remélem hasonlóan nem a Vanessa és társai a tetszetősek számotokra sem.Nálam a Zoé,Doroti,Dorka,Sárlott a nyerő idáig.2010. júl. 1. 15:06
1/29 anonim válasza:
nem 30 feletti és még nem kismama, de ha lányom lesz
Lilla lesz (egyetértésben a férjemmel ezt találtuk ki)
2/29 anonim válasza:
31 vagyok
Kincső Emese - már meglevő gyermek-
ha a köv. is lány lesz Anna Zsófia
ezek tetszenek...
3/29 anonim válasza:
30 múltam és a Rita nálunk a befutó.Ha végre jön a baba és lány lesz,így hívjuk majd.
4/29 A kérdező kommentje:
Zorka?Mit szóltok hozzá?
2010. júl. 1. 15:18
6/29 anonim válasza:
33 éves anyuka vagyok, a kislányomat Adriennek hívják. A babámat a hasamban pedig Andreának szeretnénk hívni ha megszületik :-)
7/29 anonim válasza:
Mona 33 vagyok , Nekünk másfél hét múlva dől el hoyg kislány vagy kisfiú.
Ha lány Mira lesz
8/29 anonim válasza:
Hogy jön ide a kor?:)
Na mindegy én még "csak" 23 vagyok,de az azért leírom melyik név tetszik. Zoé az szép név, Doroti is jó. Dorkát nem adnék a lányomnak az inkább olyan kutyanév ( több ismerősöm kutyáját így hívják) Teszik még az Adrienn, Lilla, Lili.
9/29 anonim válasza:
A mi babónk Veronika lesz (jövő héten leszek 30)
10/29 anonim válasza:
32 éves vagyok és a Linett lesz a neve . 20 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!