B6 vitamin terhesség alatt! Van itt olyan akinek bevált? Létezik, hogy ettől normálisabban érzem magam?
Figyelt kérdés
Napi 2 db-ot szedek 2 hete, és úgy érzem kevésbé émelygek. Kinek milyen tapasztalata van/volt vele? (Sima B6, nem magne!)2019. febr. 14. 14:08
1/5 anonim válasza:
Én hasi görcsökre szedtem mivel mindig nagyon fájt ahogy nyúltak a szalagok arra nagyon jó volt. Émelygésre is nagyon jó bizony :)
2/5 anonim válasza:
Nekem nem hatott semmit, de gondolom azért ajánlják, mert van akinek hatásos.
3/5 anonim válasza:
Nekem hányás ellen kellett szednem és arra bevált, de teljesen nem mulasztotta el, tehát valamennyi émelygés megmaradt. Nagyon jó volt egész addig, míg nem a savam miatt volt hányingerem, mert arra már kevés volt és savlekötőt is szednem kellett.
A magne B6 amúgy csak rontott rajta, magnéziumot egyáltalán nem tudtam szedni a hányós időszakban, sem pedig terhes vitamint.
4/5 anonim válasza:
Sajnos egyik terhességnél sem segített, sőt... rosszabb lett 😫
5/5 anonim válasza:
A tablettátòl rosszabb lett, az injekcòiò segìtett egyelőre, előtte 2-3 hányàssal teltek a napok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!