Erős horkolással 30 hetesen mit lehet kezdeni? Ez elmúlik szülés után?
Figyelt kérdés
Olvasgattam a témában, és azt írják, hogy vérnyomás problémára illetve túlsúlyra utal.
30 hetes kismama vagyok, soha életemben nem horkoltam, de mióta beléptem a 3. Trimeszterbe, a párom minden 2. éjszaka felébreszt, mert olyan iszonyatosan horkolok, hogy megijed, levegőt se veszek. Az össz hízásom eddig 6 kg, a vérnyomásom pedig 120/80, ahogy a nagykönyvben meg van írva.
Ez csak akkor van, ha háton fekszek, ha oldalra fordulok abbahagyom, viszont többször felébredek éjszaka, és valahogy mindig sikerül a hátamra fordulni. :(
2019. febr. 12. 13:12
1/3 anonim válasza:
Ha megszültél elmúlik:) Annyira horkoltam a végén már, hogy felébredtem magamra:D
2/3 anonim válasza:
3 hónapig feküdtem bent a terhes patológián. Hidd el mindenki horkol terhesen max nem tudja...
3/3 anonim válasza:
Iszonyat ahogy nyomom, multkor férjem felvette hangrögzítővel, mert nem hittem el.😂
38 hetes vagyok, remélem nemsokára vége lesz. A kórházban is pályázok az 1 ágyas szobára, engem ne hallgasson senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!