Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti is puffadtatok az elso...

Ti is puffadtatok az elso hetekben?

Figyelt kérdés
Meg csak par hetes vagyok es nem igazán tudom hogy hogy megy ez de szornyen neheznek es nagynak erzem magam a hasam mint egy leggomb allamdoan fel vagyok puffadva a melleim meg mint egy gorodninnye és szörnyen feszít a hasam alja. Van valami praktikatok puffaras ellen vagy csak meg kell varnom mig szepen elmulik? Ezek a tunetek mind normalisak?
2019. febr. 11. 17:26
 1/10 khniki ***** válasza:
Én nem puffadtam, viszont kegyetlenül lelassult az emésztésem. Most próbálok minden nap almát enni, ez némileg segít.
2019. febr. 11. 17:30
 2/10 A kérdező kommentje:
Édes fájdalom ez de kegyetlenül kényelmetlen. Köszönöm a választ
2019. febr. 11. 17:32
 3/10 anonim ***** válasza:
Én is puffadtam rettenetesen :D kismama nacikat kellett vennem már az első trimeszterben emiatt :). De elmúlik, nálam a 17./18. hétig tartott..
2019. febr. 11. 17:56
 4/10 anonim ***** válasza:
Rettenetesen puffadtam kb 12hétig 😂 így utólag vicces de munkaban nem volt az.alig vártam higy munka vége legyen...semmi nem segitett mindegy mit ettem.12 hét után lett jobb...aztán visszatért a normális tartományba.a melleimről meg ne is beszéljünk...sokszor bőgni tudtam volna annyira fájtak.de az is idövel javult.mára már csak picikét érzem...31hetes vagyok.de ezeknél van/volt rosszabb is.most az állandó farokcsontfájdalommal küzdök sokszor alig tudok menni...már várom a végét.kitartást neked is :)
2019. febr. 11. 17:58
 5/10 anonim válasza:
Én is nagyon puffadtam 12hétig.Már azt mondták,hogy növekszik a hasam :D
2019. febr. 11. 18:21
 6/10 anonim ***** válasza:
Én nem puffadtam egyáltalan egyik terhességemnél sem.
2019. febr. 11. 18:27
 7/10 anonim ***** válasza:
Én már akkor puffadtam mikor azt se tudtam hogy baba van :D ülni kegyetlen volt de ahogy felálltam kicsit sétálgattam elől hátul jöttek ki a gázok akkor jobb lett. De még mai napig is felvagyok puffadva de már nem zavar csak nagy a pocak :D 8 hkm
2019. febr. 11. 18:42
 8/10 anonim ***** válasza:
19. Héten is tart még :(
2019. febr. 11. 19:00
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi legalább nem érzem.magam egyedül😂😂
2019. febr. 11. 19:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Nagyon durván. 7.hettol kismamanadragot hordok, mert minden más szorított. 10hetes vagyok. De úgy érzem már most hatalmas a hasam. Az elsőnél nem emlékszem h puffadtam volna ennyire.
2019. febr. 12. 07:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!