Ti is puffadtatok az elso hetekben?
Figyelt kérdés
Meg csak par hetes vagyok es nem igazán tudom hogy hogy megy ez de szornyen neheznek es nagynak erzem magam a hasam mint egy leggomb allamdoan fel vagyok puffadva a melleim meg mint egy gorodninnye és szörnyen feszít a hasam alja. Van valami praktikatok puffaras ellen vagy csak meg kell varnom mig szepen elmulik? Ezek a tunetek mind normalisak?2019. febr. 11. 17:26
1/10 khniki válasza:
Én nem puffadtam, viszont kegyetlenül lelassult az emésztésem. Most próbálok minden nap almát enni, ez némileg segít.
2/10 A kérdező kommentje:
Édes fájdalom ez de kegyetlenül kényelmetlen. Köszönöm a választ
2019. febr. 11. 17:32
3/10 anonim válasza:
Én is puffadtam rettenetesen :D kismama nacikat kellett vennem már az első trimeszterben emiatt :). De elmúlik, nálam a 17./18. hétig tartott..
4/10 anonim válasza:
Rettenetesen puffadtam kb 12hétig 😂 így utólag vicces de munkaban nem volt az.alig vártam higy munka vége legyen...semmi nem segitett mindegy mit ettem.12 hét után lett jobb...aztán visszatért a normális tartományba.a melleimről meg ne is beszéljünk...sokszor bőgni tudtam volna annyira fájtak.de az is idövel javult.mára már csak picikét érzem...31hetes vagyok.de ezeknél van/volt rosszabb is.most az állandó farokcsontfájdalommal küzdök sokszor alig tudok menni...már várom a végét.kitartást neked is :)
5/10 anonim válasza:
Én is nagyon puffadtam 12hétig.Már azt mondták,hogy növekszik a hasam :D
6/10 anonim válasza:
Én nem puffadtam egyáltalan egyik terhességemnél sem.
7/10 anonim válasza:
Én már akkor puffadtam mikor azt se tudtam hogy baba van :D ülni kegyetlen volt de ahogy felálltam kicsit sétálgattam elől hátul jöttek ki a gázok akkor jobb lett. De még mai napig is felvagyok puffadva de már nem zavar csak nagy a pocak :D 8 hkm
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi legalább nem érzem.magam egyedül😂😂
2019. febr. 11. 19:33
10/10 anonim válasza:
Nagyon durván. 7.hettol kismamanadragot hordok, mert minden más szorított. 10hetes vagyok. De úgy érzem már most hatalmas a hasam. Az elsőnél nem emlékszem h puffadtam volna ennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!