Kismamák, akik az utolsó hetekben vagytok! Ti hogy oldjátok meg az ajándékvásárlást? Mit vesztek a párotoknak? Valami babás-apukás ajándékötlet?
Bármit megrendelhetsz házhozszállítással. Akár vicces babás ajándékokat, akár műszaki cikkeket, ételt, játékot, ruhát, akármit. Már a hiperek is házhoz szállítják a nagybevásárlást. A futár az ajtódig viszi, és ha napközben a férjed nincs otthon, akkor nem is kell tudnia róla. Ha meglátja, akkor sem lehet tudni, mi van a csomagban.
Hogy mit vegyél neki, ahhoz ismernünk kellene az ízlését. De a vásárlás miatt ne aggódj, könnyű megoldani.
Én úgy csináltam, hogy még a 34. hét előtt beszereztem mindent. Jól is tettem, ahogy betöltöttem a 35. hetet úgy elkezdett fájni a szemérem és a medence csontom, hogy vannak olyan időszakok amikor minden egyes mozdulat fáj.
Apa egy kis body-t kap a következő felirattal: "Daddy, I'm the best present EVER! <3 (Mommy says you're welcome!)"
Én is azt javaslom, hogy rendelj netről vagy esetleg rá bízhatod apa ajandékát egy barátnődre/rokonodra. Én is kézbesítettem már karácsonyi ajándékot így, akkor a barátnőmnek el volt törve a lába. Olyankor adtam be amikor a férje épp dolgozott. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!