Piper333 kérdése:
Mikor működik jól egy terhességi teszt?
Figyelt kérdés
eddig 1- 3 óra száradás után jelent meg egy halvány második csík, tegnap viszont egy ugyanolyan halvány csík jelent meg 10 perc alatt. az első esetekben látszik,hogy időn túl kiolvadt a szín a tesztmezőbe, a kontrollcsíkig, az utolsó esetben, viszont nem látszik egynap mulva sem, hogy a szín kifolyt volna száradás után sem. ugyanaz a teszt (medi-lab) minden esetben. most nem tudom, hogy ez az utolsó teszt,ami hófehér hátterű maradt, és 10 perc alatt lett havány pozi, érvényes-e? amugy fogok még tesztelni, pár nap mulva. ja és 2 hete késik.2019. febr. 11. 09:36
1/11 anonim válasza:
Kep segitene. Igy sokat nem tudnuk mondani
2/11 anonim válasza:
Benne van a teszt leírásában hány percig leolvasható, az után időn túlinak számít.
3/11 anonim válasza:
A leírás szerint 5perc, max 10:
Fontos, hogy a tesztcsík csak a végén található kicsi nyilakkal jelölt
részéig merülhet a mintába kb. 5 percig (maximum 10 percig).
Az ún. reakciózónát (a színes felületek közötti fehér terület, ahol a
reakció zajlik a vizsgálat során) ujjunkkal ne érintsük.
KIÉRTÉKELÉS
Eredmény 5 perc múlva:
Egy vonal megjelenése esetén negatív eredményt kapunk:
Ön nem terhes!
Két vonal megjelenése esetén pozitív eredményt kapunk:
Ön terhes!
4/11 anonim válasza:
Utoló, 5 percig pisiben tartani??? nem másodperc??
5/11 A kérdező kommentje:
5 percig kell tartani pisiben, addig nem lattam csíkot, mikor kivettem akkor jelent meg 5- 10 percen belül.
2019. febr. 11. 10:03
6/11 A kérdező kommentje:
Egyébként valoban 5 percet kell a tajékoztató szerint benne tartani 😂
2019. febr. 11. 10:04
7/11 A kérdező kommentje:
Nem is értem miért ez a favorit teszt kisvàrosunkban 😂 mindenhol ez kapható 😂
2019. febr. 11. 10:07
8/11 anonim válasza:
4es igen én is meglepődtem, de ezt a teszt betegtájékoztatójáról másoltam ki...
9/11 anonim válasza:
Ez vmi rossz fordítás lehet a sec és a min között...:/ tuti hogy nem kell 10 percig benne tartani, szanaszét ázik az egész és az már fals eredményt ad.
10/11 anonim válasza:
Próbálj meg szerezni xepil tesztet. Nekem azonnal kimutatta egyértelműen a pozitívat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!