Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17 hetesen normálisak vajon...

17 hetesen normálisak vajon ezek a tünetek?

Figyelt kérdés

Kicsit aggódom,mivel így a 17+2napos terhesen napi szinten fáj a hasam és gyakran a derekam is.

Nem mondanám görcsnek,inkább olyasmi fájdalom,amit a méhtartó szalagok nyúlása idéz elő,csak elég erősen jelentkezik.Ill.hosszabb séta vagy más aktivitás hatására erősödik,valamint olyankor a gáttájékomon is érzek nyomó,nyilaló fájdalmat.

Leginkább az aggaszt,hogy az előző terhességemnél ilyesmi tünetek sokkal később jelentkeztek.Attól félek,hogy most mire a végére érek járni se tudok majd.Dokihoz legközelebb csütörtökön megyek,akkor meglátom ő mit mond,addig azonban érdekelne,hogy más is tapasztal-e ilyen tüneteket?

2019. febr. 9. 18:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen, magneziumot szedtem amennyit lehetett es pihentem, persze nekem o volt az elso igy megtudtam oldani.
2019. febr. 10. 09:17
 2/2 anonim válasza:
Szia. Én kétszer voltam ügyeleten görcsszerű, nyilaló fájdalommal, egyszer 12, egyszer 19hét körül, nem találtak semmi rendellenességet, a méhszáj is zárva volt; szigorúan pihenésre és fokozott magnézium szedésre ítéltek, illetve a tünetek fokozódása esetén kórházi megfigyelésre. Szerencsére volt egy panaszmentes időszakom, de kb három hete megint elkezdődött. Olyan fájdalmaim vannak hogy van nap amikor felállni is alig tudok, illetve minimálisan tudom csak ellátni a dolgaimat, pl egy bevásárlás is megvisel. Hozzá jön hogy a kicsike bár 18 hetes korától bevan fordulva, de már a buksiját is beékelte ami további kellemetlenségeket okoz, nyomja a szeméremcsontom, a húgyhólyagom pedig valószínű boxzsáknak gondolja. Dokim megint rendben talált mindent és azt mondta hogy ez már normális, pihenés, pihenés, pihenés. Imádkozunk hogy még ezt a pár hetet bírja ki bent, de már nagyon nehezek a mindennapok. A védőnőm azt mondta hogy minden terhesség más.. sajnos nekem kicsit kellemetlenebb jutott.
2019. febr. 12. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!