Melyik vernyomas ertek szamit?
Ha teljesen nyugalmi allapotban merem a vernyomasomat, ugy hogy mondjuk mar par perce ulok, akkor 115/76 korul szokott lenni a vernyomasm, plussz minusz 3 mindket szamnal.
Viszont ha kicsit is teszek veszek, mondjuk elpakolok a konyhaban, bepakolom a mosogepet, mosogatogepet es utana merem meg kb egybol, akkor mar 125/80 korulre felurgik, pedig azert ez nem egy megerolteto mozgas. Nyilvan tudom, hogy valamennyire felmegy, ha mozog az ember, de ennyire keves tevekenysegtol normlais h felugrik ennyire?
Meg azt is megfigyeltem, hogy 1 honappal ezelott inkabb 105-110/75korul volt, mostmar sose merek ilyen keveset, 114 a legalacsonyabb. Ez egyre feljebb fog menni? Most 18 hetes vagyok.
2 het mulva megyek az orvosomhoz, mivel meg a 125/80 se szamit tudtommal kiugroan soknak, ezert nem hivom fel kulon, de kivancsi vagyok a velemenyetekre.
Koszonom
A 120/80 a normális az átlagos felnott nem terhes nőknél ! 125/80 nem kiugróan magas???
Nem, mert teljesen tökéletes határokon belül van ! Szóval ne is hívd fel mert ugyan ezt fogja mondani ! Majd ha 140 fölé megy akkor érdemes szólni róla az már magasnak számít!
Koszonom mindket valaszt bar baromira nem ezt kerdeztem de mindegy. Tudom h ez meg szamit magasnak es azt is h mozgas utan feljebb megy es az orvosomat se akartam emiatt felhivni, ezeket mind lenos irtam...
Az volt a kerdes, hogy melyik ertek a relevans, a nyugalmi allapotban mert vagy az aktiv allapot utan mert?
Kedves utolso! En is ettol tartok egy kicsit, hogy tartja ezt a tendenciat es egyre feljebb megy. Mondjuk pont az elobb mertem egy 107/73-at:) bar ez kb fel ora kanapen fekves utan volt. Ha csinalok vmit egybol felszokik. Na mindegy remelem nem lesz gond, de biztos hogy folyamatosan figyelni fogom!
Koszonom a valaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!