Lehet ciki a kerdesem de nogyogyaszati vizsgalat elott mindenki leborotvalja ott "lent"?
Nem, csak egész rövidre van nyírva. Férjem szedi le hajvágóval, aztán ollóval igazít.
Egyébként az ilyen jellegű kérdésekre többnyire azok szoktak válaszolni, akik gyantáztatnak vagy borotválnak, tehát nem mérvadó :)
Ha normális a nőgyógyász,akkor szóvá teszi a borotválást. Ugyanis a borotválás sok fertőzésnek oka. Egy nőgyógyásznak fontosabb az egészség,mint a divat!
Csak ezt a nők nem akarják tudomásul venni!
En is feltettem volt ezt a kerdest es kapta erte hideget-meleget, :) ugyhogy azt mondom menj ugy ahogy neked jol esik. :)
Amugy en mindig lenyirom, de nem egeszen csupaszra.
Az elején amikor nem okozott gondot a nagy hasam, akkor mindig úgy mentem, hogy előtte leborotváltam.
Viszont az utóbbi vizsgálatokra már nem tudtam megoldani.
Nekem tükörrel nem igazán megy, a férjemet erre nem szeretném megkérni, a gyantát nem bírnám ki :-)
Szóval engem ez már nem is érdekel, ciki vagy nem, én már nem tudom leborotválni. Majd szülés után, úgyis minden visszaáll a rendes kerékvágásba, még ez is :-)35 hetes
En csak lenyírom rovidre és a bikinivonalat borotválom le, adok neki egy kis alakok.
13 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!