Festhetek hajat? A festék nem fogja be a hajam.
Terhesség alatt ha fested a hajad hajfestékkel ügyelned kell arra , hogy ablak mellett illetve ha megoldható kint fesd , hogy ne szuszogd be a szagát.Valóban megtörténhet hogy nem úgy fogja be ahogy azt szeretnéd.
Mért nem próbálod meg a hennát (kána) ezt teában kell feloldani és van több árnyalatban is és még gyógyhatású is állitólag.
Szia! Már sokat olvastam (itt a neten is), hogy az elsö 12 hétben nem ajánlott a hajfestés. Ha a festék nem fogja be a hajad, akkor az is elöfordul, hogy a céklával meg egész más lesz a színe, mint amilyet szeretnél.
Szerintem fordulj fodrászhoz! Mert ide-oda festegetni nem ajánlatos.
az első vagyok
Milyenre szeretnéd festeni?
Én henna alapú festékkel festettem, bio boltban vettem. Igaz nem volt olcsó(2-3 e), de tökéletesen befogta a hajam, pedig nagyon sok ősz hajam van. Nagyon sokáig szép volt, talán jobban bírta, mint a rendes festék. Esetleg próbáld meg!!!
26 hetes
Ha vöröset szeretnél akkor inkább a zsálya , hibiszkusz fogja be de sajnos nem tudom hogy kell velük festeni.Vagy ahenna ami szerintem a legegyszerübb megoldás-
az elsö voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!