Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes lettem egy férfitől...

Terhes lettem egy férfitől akinek barátnője van és ő is terhes, megőrülök, mi tegyek? 18L

Figyelt kérdés
Találkoztunk tegnap, akkor akartam elmondani neki, hogy terhes vagyok, mire bevallotta, hogy van barátnője, aki terhes, 3 hónapos. Én 2 hónapos terhes vagyok és végül nem mondtam el neki, sokkot kaptam kb. Most fogalmam sincs mi legyen, megőrülök.
2019. jan. 29. 22:08
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
92%

Mondd el neki, hagy kapjon sokkot ő is.

2 hónapos pontosan hány hét?

Ilyen friss terhességet hetekben, meg napokban szoktak (9hét 2 nap) szoktak szamontartani, már ha nem kamu, és voltál nőgyógyásznál.

Ez már csak ezért is kamunak tűnik.

2019. jan. 30. 06:12
 12/21 anonim ***** válasza:
77%

Alapvetően a terhességet hetekben számolják, nem hónapban...

A kis lányka meg még alszik, azért nem írt. Bár, lassan indulnia kéne a suliba!

2019. jan. 30. 07:17
 13/21 anonim ***** válasza:
61%

Van ismerősöm, akinek a gyerekei 1 hónap különbséggel születtek... és a csajok a terhesség alatt a legjobb barátnőkké váltak, később együtt jártak klubba, zenebölcsibe, tornára, most pedig a tesók osztálytársak.

Szóval hajrá, mondd el neki! Ebben a helyzetben pont te vagy az, akinek nincs veszítenivalója!

2019. jan. 30. 08:01
 14/21 anonim ***** válasza:
86%

Utolsó!

És még mondja valaki, hogy a magyar nők nem viselnék el a többnejűséget! :DDDD

2019. jan. 30. 09:05
 15/21 anonim ***** válasza:
65%

nem éltek kommunában, ha erre gondolsz :) Sőt volt időszak, amikor mindhárman egyedülálló szülők voltak. a 2 gyerek mindig ugyanakkor volt apukánál.

Ma mindkét helyen van ugyanolyan korú kistesó... ők már más-más apukától :D

2019. jan. 30. 10:02
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát tényleg hihetetlenül hangzik, de dettó ebbe a helyzetbe kerültem 20 évesen. :D Hirtelen szakított a srác a menyasszonyával miattam, aztá mi összejöttünk. Egy hónappal később jött az excsaj, hogy terhes, mi legyen. Nekem késett, teszteltem, én is terhes lettem... Később hirtelen a csaj "elvetélt", kiderült, hogy csak bekamuzta, hogy visszamenjen hozzá a srác. Én viszont tényleg elvetéltem a stressz miatt.

Egyébként megtartottam volna, a srác pedig szerintem visszament volna az exéhez, ha tényleg terhes.

Szar szitu.

2019. jan. 30. 12:57
 17/21 anonim ***** válasza:
62%
Szted itt neked majd jo tanacsot ad? Hahahaha. Sztem amugy el kellene vetetni. Gondolom ha annyi agyad nincs h egy kotont felhuzzal a csavo pocsere akkor a gyerekneveléssel is lesznek bajok
2019. jan. 30. 16:06
 18/21 anonim ***** válasza:
39%

18 éves vagy, egy ótvar kapcsolatba, feltehetően nulla egzisztenciával, szóval az egyetlen értelmes döntés, ha elveteted. Mit gondolsz, mennyire lesz ez a pali az apja bármelyik gyerekének?

Sosem értem, hogy nők hogyan lehetnek ennyire ostobák (a férfiak zömének mocsokságain meg sem lepődöm).

Lassan ott tartunk, hogy az megy csodaszám, ha valaki nem ke*él ki a kapcsolatból, és a gyerek nem véletlenül csúszik be, pláne nem egy nulla értékű kapcsolatba...

Sajnállak, ha ez valóban igaz, de SZERINTEM az egyetlen értelmes döntés az abortusz. Ha idősebb lennél, jó egzisztenciával ahhoz, hogy egy gyereket egyedül nevelje, akkor azt mondanám, ahogy gondolod, de én a pasitól akkor is tartózkodnék. De egy ilyen helyzetben bevállalni a gyereket nettó kib*ás a gyerekre nézve.

2020. júl. 26. 11:37
 19/21 anonim ***** válasza:
83%

Utolsó, figyu már!

A kérdés 2019 januári... Szerinted nem megoldódott már így vagy úgy?

2020. júl. 26. 20:05
 20/21 anonim ***** válasza:
74%

Ja, de biztosan! Sorry, nem figyeltem mikori a kérdés, nem tudom hogy botlottam bele, de valamiért azt hittem újabbak között dobta föl.

Bár szerintem azért attól nagyobb bűnök is léteznek, mint aktualitását vesztett kérdésekre válaszolni gyakori, de azért jó, hogy szóltál

2020. júl. 26. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!