Napok óta tartó fejfájás?
Szia.
Én 31 hetes kismama vagyok,de ugyan ez a helyzet nálam is.Hiába veszek be gyógyszert(Panadolt),oda se koppint neki.
Én masszírozgatom a halántékomat(mert nekem ott fáj két oldalt)és vizes borogatást teszek rá.
Jobb sajnos nem jutott eszembe.Betudom ennek a kusza időjárásnak😫
Nyilván mindenki a saját orvosában bízik. De az enyém szerint ilyen esetben 1 cataflamot nyugodtan be lehet venni a 20-dik hét után. Az alkalom szerű erősebb gyógyszer még nem okoz károkat. Max a tartós használat.
Nekem is szükségem volt egy szemre terhesen. Nagyon migrénes vagyok. A többit átvészeltem valahogy panadollal meg mentaolajjal. De volt egy alkalom mikor már 20 órája tartott és a vizet is kihánytam. Na akkor jött el a pont, hogy azt éreztem ez többet árt mint egy szem cataflam. És bár egyeztettem az orvosommal mégis lelkiismeret furdalasom volt mikor bevettem. 20 perc múlva kutyabajom nem volt. De többször nem volt rá szükség szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!