Dianas cukrot ettem éhgyomorra, gond lehet? 11 hetes vagyok
Ki kampanyol te isten barma?!
Meg az altalanst se sikerult elvegezned?!
És a 3. válaszoló hol írt a cukor összetételéről? :)
Egyébként meséld már el az összetételét te, vagy bármi tudományos dolgot, ha jobban tudod, mert a kötekedésen kívül semmi építő jellegű információt nem tettél hozzá.
Kedves diplomas valaszolo! Most komolyan kerdezed h mi ebbol az undorito?? Ne rohogtess mar!!!
Peldaul a cukor, a teljes mértékben hidrogénezett pálmazsír, E 476, aroma, sósborszesz... elhanyom magam ahogy ezt igy vegigolvasom. Jo alairom en szelsoseges eset vagyok, mert en sztem mar tulsagosan is odafigyelek az etkezesre (amin egyesek rohognek, en meg nem voltam beteg 10 eve...), en nem terhesen se eszem semmi ilyesmit, de azert ne kelljen mar megkerdezni h ebben mi az undorito!!!
A kerdesre visszaterve nem lesz semmi bajod se neked se a babanak egy ilyen cukorkatol, de javaslom h ne egyel tobbet ilyet, gusztustalan.
Diplomas baratom neked meg ajanlom figyelmedbe a “Hogy ne halj meg” c. konyvet, ami nekem olyan mint a taplalkozasi biblia, neked meg rengeteg szakmai ujdonsaggal fog szolgalni, amit az egyetemen vszeg nem sikerult megtanulni.
Az összetételében írták a tiszta szeszt, te nagyon hülye :DDD Amire most írod, hogy az a valós összetétel... bravo!!! :D
És továbbra sem sikerült semmi értelmeset írnod, szóval...Tudod egy diplomás úgy szokott írni egy vitához, hogy "szerintem nincs igazatok, szerintem a dianás cukor nem undorító, márpedig x és y okokból".
Ilyet te nem írtál úgyhogy én passzolom mára a szélmalomharcot egy idiótával...
Úristen, miféle elvetemült emberek járnak ide??
Miért kell ekkora világ vége tragédiát csinálni pár nyamvadt cukorból?! Kutya baja nem lesz és csak azért mert valaki fanatikusan odafigyel az utolsó utáni falatra is, amit megeszik hogy hipiszupi összetételű legyen, még nem kell olyanokat mondani, hogy fúj, de gusztustalan, fúj de undorító. Jó ég.. Én is odafigyelek arra, hogy mit eszek, rendszeresen edzem, de azért havi 1-2x előfordul, hogy megkívánok egy cukorkát vagy egy kis csokit és eszem is, mégis élek és virulok és kutya bajom. Hát még egy terhes nőnél mennyire hatványozottan dominál az, hogy rátör az érzés, hogy borzasztóan kíván valamit és mindenképp enni akar. Ennyi erővel mindenre rá lehetne fogni, hogy undorító, a májkrém, virsli, párizsi megvan hogy mikből állnak..? Na, ha valami undorító, akkor ezek tuti azok, de egy cukorka?? Temessük el rögtön a kérdezőt, hisz ilyen undorító dolgot evett, biztos úgyis mindegy már neki. Vicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!