Tünetek, de negatív teszt, negatív orvosi vizsgálat? Valaki? Bocsi, ha hosszú?
Sziasztok!
A történet ott kezdődik, hogy egészen dec. végéig szedtem fogamzásgátlót. Viszont 2 napot kihagytam véletlenül, ami azt jelenti, hogy egy vasárnapon kellett volna elfogynia, de még hétfőre és keddre is maradt.Történt védekezés nélküli aktus, ahogy számoltam épp a termékeny napokon is.
Voltak jelek, ami esetleg terhességre utal, teszteltem, negatív lett. De ezek azóta is megvannak, mint:
- derékfájás, lent a fenekemnél
- alhasi "görcsök"
- nátha szerű tünet, pedig nem vagyok beteg
- émelygés, főleg vasárnap óta, éjszaka is felkelek rá, mintha folyamatosan másnapos lennék. Ez csak akkor marad alább, ha épp eszem. Evés előtt, után újra rám tör
- a melleim nem, csak a mellbimbóim fájnak, érzékenyek
- január elején volt egy "menzeszem", ami az átlagos 4-5 nap helyett 1 napig tartott és barna színű volt
- magas vérnyomás, magas pulzusszám (90-96 közötti szinte folyamatosan)
- állandó fáradtság
- nagyon gyakori vizelés, éjszaka is, ami eddig soha nem volt
- gyakran nagyon sok folyásom van, tojásfehérje szerű
- a székletem feketés színű, már ha van..
Elmentem pár napja orvoshoz egyik este, mert megijedtem, szúrkált eléggé a hasam. Sajnos nem az orvosomhoz tudtam menni, amit nagyon bánok. Mert ilyen "vizsgálatban" (inkább henteskedésben) soha nem volt részem, és remélem nem is lesz többet. A sírás kerülgetett a vizsgálat után. Semmit nem mondott, csak közölte, hogy majd csináljak 1-2 hét múlva tesztet...
Azóta beszéltem az orvosommal, jövőhéten kell mennem hozzá.
Valakinek voltak hasonló tapasztalatai? Lehet terhesség? Tudom, ezt az orvos tudja megmondani, de mégis.. Valaki?
Előre is köszönöm a válaszaitokat!
Szerintem csinalj egy uj tesztet hetvegen, mert siman lehet h azert lett nehativ az elozo mert kesobb tortent a beagyazodas es keves volt meg hcg. Parezer forintot meger.
Egyebkent nagyon ritka, ha par kihagyott bogyo utan teherbe esik vki, de nem uj a nap alatt, tortent mar ilyen, szoval teljesen nem lehet kizarni.
Egyebkent nekem is volt olyan h a 6-7 napos mensim 1 napos volt, nekunk ez pont a babaprojekt idejen volt ugyh baromira nem orultem neki, nem is tudom
Mitol volt.
Csinalj egy tesztet, jovo heten doki aztan kiderul
Köszönöm szépen Mindenkinek az eddigi válaszokat! Ha van még tapasztalata valakinek, várom! :)
Egyébként én is igazi "harcos" vagyok, hiszen édesanyám fogamzásgátlót szedett, rendesen menstruált minden hónapban, lapos volt a hasa. Semmilyen tünete nem volt. Majd egyik nap, amikor kikelt az ágyból, elöntötte a vér. Orvoshoz ment rögtön, ahol gratuláltak neki, és közölték, hogy öt hónapos terhes. Makk egészségesen jöttem a világra :)
Csak érdekességként meséltem el nektek :)
Köszönöm válaszod! :)
Nem aggódom egyébként. Ha jönni szeretne egy kis mazsola, várjuk szeretettel :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!