4-5. Hónapban koncert?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy életem legnagyobb vágya volt erre a koncertre eljutni, csak időközben várandós lettem, most vagyok a 4-5.-ik hétben kb. A koncert május végén lesz, a jegyek is megvannak és már a hotel is lefoglalva. Szabad, vagy nem szabad menni ? Kicsit fèlek :(2019. jan. 23. 08:55
11/12 krisztina24 válasza:
Szia. Tavaly novemberben 25 hetesen Nightwish+Beast in Black koncerten voltunk, ülőjegy, de a szinpad mellett voltunk. Semmi baj nem lett :) Nem kell ezt ennyire véresen szigorúan venni, ha esetleg nem tetszene neki a dolog, úgyis jelezné. Mi is már tavaly év elején megvettük a jegyet a koncertre,semmi esetre sem mondtam volna vissza. Menj nyugodtan :)
12/12 anonim válasza:
Jövőhét szombaton, 23 hetes leszek, amikor megyünk koncertre. Nem az első sorban tervezek állni, de ki nem hagynám, november óta meg vannak a jegyek 😊 az elsővel bár koncerten nem voltam, moziba elég sűrűn mentünk, nem lett baj. Jó babavárást és remélem minden rendben lesz veletek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!