Véletlen megettem egy szelet húst, aminek eléggé rózsaszín volt a belseje. Ez nyers húsnak számít?
Reggel pedig tükörtojást is ettem,folyós sárgájával.Most eléggé beparáztatott az anyós,szerinte nagyon nagy butaságot csináltam.Kèrlek nyugtassagok meg.
24 hetes vagyok.
Ha találsz statisztikát arról, hogy mekkora az esélye, hogy egy húsban-tojásban veszélyes bacik lehetnek, amik a rövid hőkezelés után is megmaradnak, szerintem látható, hogy nem kell aggódni. Persze, kerülendő dolgok, de ettől az egytől nem lesz bajod szerintem.
Én a terhesség alatt egyszer tiramisut ettem (házit), mikor rájöttem, hogy abban nyers tojás van. Szintén nem lett semmi bajom. Természetesen utána már kerültem az ilyen dolgokat. Hogy az esélyt se adjam meg.
Ooh istenkém,remélem nem lesz baj ennyitől :/ Most nagyon bűntudatom van.Természetesen ezek tudatában jobban odafigyelek majd a jövőben.
Kacsamellet készített a férjem, melyet tűzhelyen kicsit megpirított,majd 20 percre sütőbe tett.Épphogy rózsaszín volt a hús. De akkor most a reggeli tojással is melléfogtam ezek szerint.
Ugye kicsi az esélye,hogy ennyi megárthatott?
Köszönöm szépen a válaszokat!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!