Másnál is volt ilyen, hogy terhesség alatt elhidegült a férje testileg? Leginkább azután, hogy elkezdett a pocak látványosan nagyobbodni. Gondolt valaki arra, hogy a férje megcsalja?
Figyelt kérdés
2019. jan. 21. 17:47
11/13 anonim válasza:
Nálunk is így alakult sajnos. Az elején a hányós időszakban nekem nem volt kedvem, állandóan rosszul voltam. Aztán 16 hetesen azt látták, hogy a méhszájon van a placenta, és hiába mondták, hogy majd megy fentebb, és addig óvatosan a szexel, a férjem azóta sem tudja elengedni magát, mert mi lesz ha bajt csinál stb. Nagyon vigyáz rám. Most vagyok 30 hetes, valószínű ez már csak szülés után lesz ugyanaz. Nekem is eszembe jutott, hogy esetleg van valakije és azért, ezt egy gyenge pillanatomban el is mondtam neki, de szerencsére megbeszéltük, és így azért kicsit könnyebb. Nyilván próbálunk a másiknak mindent megadni, de tényleg nem ugyanaz, mint a szex.
12/13 anonim válasza:
Az én fejemben is megfordult, pedig mi napi szinten bújtunk össze terhesség alatt. Nagyon meg volt emelkedve a libidóm, nem voltam veszélyeztetett sem.
13/13 anonim válasza:
Mi már a 11.hét óta el vagyunk tiltva, mert veszélyeztetett lettem, így nemtudom, hogy pocakosan menne-e a dolog, de amúgy ettől függetlenül én egyáltalán nem érzem, hogy elhidegültünk volna egymástól. 6 éve vagyunk együtt, eszembe se jutott, hogy emiatt megcsalna. Az ő gyermeke is, ennyi áldozatot meg lehet érte hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!