Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elment a nyákdugóm. Mikor...

Elment a nyákdugóm. Mikor indulhat meg a szülés? Nektek hogy volt?

Figyelt kérdés
36+1 hetes vagyok jelenleg és kb. 1 órája elment a nyákdugóm. Nincs fájásom,nem érzem magam rosszul,de, azért elkezdtem összepakolni a baba cuccait. Az enyémek már készen vannak. Kb. másfél hete minden egyes nap ment a hasam és volt, hogy előfordult hányinger és hányás is. Tegnap volt egy erős jóslófájásom és azzal egyidőben mindkét mellemből ürült az előtej. Beszéltem pár barátnőmmel,hogy kinek,mikor indult be , azután, hogy elment a nyákdugó. Vegyesek voltak a válaszok. Volt 2 hét,1 hét és pár órával utána. Nektek hogy volt?
2019. jan. 21. 11:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nyákdugó után 3 héttel indítottak a másodiknál. Az elsőnél meg nem is találkoztam vele. De mondjuk ha neked akadnak már fájásaid, akkor lehet, lesz belőle lassan valami.
2019. jan. 21. 11:44
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szüles elott 6 oraval tavozott a nyakdugo, bnomnek is aznap.
2019. jan. 21. 12:22
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
A lányomnál 1 hétre rá indult be. A fiamnál aznap estére.
2019. jan. 21. 12:23
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a kiírt napon ment el a nyákdugó, 40+6 hetesen szültem, magzatvízelfolyással indult.
2019. jan. 21. 12:33
 5/11 anonim ***** válasza:
Sajnos nem tudni mindekinek más viszont innentől sokkal jobban figyelj oda magadra,mert a fertőzés veszély ilyenkor már megnő :(
2019. jan. 21. 13:48
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! A baba cuccai készen állnak, jóslóim néha vannak, az előtejem az szivárog méghozzá elég erőteljesen. Most pihenek és várok,de lehet,hogy nem lesz semmi.
2019. jan. 21. 14:02
 7/11 anonim ***** válasza:
Nyákdugó hétfőn távozott, pénteken szültem, de pénteken egész nap hasmenésen volt!
2019. jan. 21. 20:40
 8/11 anonim ***** válasza:
Vasárnap ment el és kedd éjjel szültem
2019. jan. 22. 21:08
 9/11 A kérdező kommentje:
Január 21-én írtam ki a kérdést és február 26-án született meg a lányom indítással. Nagyon szeretett bent lenni. Tényleg nagyon egyéni,hogy kinek mikor. :)
2019. márc. 30. 15:23
 10/11 anonim ***** válasza:
Gratulálok!
2019. ápr. 1. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!