A kerdesem pontosan az lenne hogy lehetek e terhes? Kb 2-3 hete furcsán érzem magam, a melleim megfeszültek, nőttek és érzékenyek. A menstruációm késett egy hetet de hiába megjött továbbra is hányingerem van mint az előtt, ami egyre erősebbé válik. Rettenetesen fáradt vagyok, olyan dolgokban kimerülök amik eddig meg sem kottyantak. Sokszor a fáradtságtól is rosszul vagyok a hányinger mellett. Mi lehet az oka?
Sajnos látatlanban nem tudok biztosat mondani. Lehetsz beteg, de terhes is. Teszteltél már?
2019. jan. 20. 20:22
2/9 A kérdező kommentje:
Még nem, gondoltam várok még elmúlik a mensim
2019. jan. 20. 20:26
3/9 anonim válasza:
Szóval most megvan és azon gondolkodsz, hogy terhes vagy-e egy több héttel ezelőtti aktusból? Te jó ég...
Röviden: nem vagy terhes.
Hosszabban: jó lenne, ha utánanéznél az emberi szaporodásnak. Ha menstruálsz, nem történt korábban beágyazódás.
2019. jan. 20. 20:35
4/9 anonim válasza:
A mell érzékenysége jelezhette a közelgő menstruációt, a fáradtság, szédülés lehet vashiány miatt, ami mensi előtt/után nem ritka. A vitaminraktárjaid is lehet kiürültek, azért is érzed magad gyengének. Esetleg lappang benned valami betegség. Mindenképp csináltatnék egy nagylabort a helyedben.
2019. jan. 20. 20:40
5/9 A kérdező kommentje:
Általában nem fordul elő, de anyukámnak megjott az első havija amikor már terhes volt és nagynénnyém is menstruált a 6. Hónapig ... de azert koszi
2019. jan. 20. 20:40
6/9 anonim válasza:
A vérzés nem normális terhesség közben...
2019. jan. 20. 20:42
7/9 anonim válasza:
Miért van kb. háromhetente egy ilyen kérdés? Tényleg ennyire retardáltak az emberek?
Ha kíváncsi vagy hogy terhes vagy-e: TESZTELJ!
A terhes vagy és vérzel: ROHANJ AZ ORVOSHOZ!
Ha megjött a menstruációd: 95% hogy nem vagy terhes, ha mégis kétséged támadna, lásd az első pontot...És ha pozitív, akkor a másodikat... annyira nem bonyolult. Köszi.
2019. jan. 20. 21:27
8/9 anonim válasza:
Na akkor most mondok nektek valami érdekeset. Én is véreztem még az első hónapban. Időre. Igaz csak 3 nap volt. Azt mondta az orvos hogy ez még nem jelent bajt. Az egyik oldalon megtapadt a petesejt de a másik még levált. Ha valamiről nem tudtok az még nem biztos hogy nem létezik.
Kérdező sztem csinálj egy tesztet mert lehetsz terhes. Nekem is ezek a tünetek. Feszülő mell, émelygés
2019. jan. 20. 22:47
9/9 anonim válasza:
Utolsó, nem mondtam, hogy nincs ilyen, azt mondtam hogy miért tőlünk kell kérdezni, mi honnan a vérből tudjuk, hogy ha ő menstruál attól még terhes-e? Ezenkívül meg ha terhesség során vérzés van, igenis orvoshoz kell menni. Az lehetséges, hogy néha normális, és nem találnak semmi problémát, de ha mégis? (és nagyobb százalékban ez történik)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!