Melyik fogamzásgátló mellett lettél terhes?
Figyelt kérdés
Megtartottad? Egészséges?2019. jan. 15. 16:37
1/10 anonim válasza:
A megszakításos módszer mellett. Igen, az.
3/10 anonim válasza:
A megszakításos módszer nem módszer.
5/10 anonim válasza:
Mi evekig a megszakitasos modszerrel “vedekztunk”, mert ugy voltunk vele, hogy ha jonne a baba hat jojjon. De nem jott. Aztan amikor mar tenyleg akartuk es rendesen probalkoztunk, akkorae jott es kis ido mulva ki is derult, hogy el van zarodva mindket petevezetom. Szoval ha nem vedekezessel nem leszel terhes, az sajnos nem jelent jot
6/10 anonim válasza:
Én egyszer spirál mellett, és egyszer Pharmatex kúp mellett (akkor még új volt, ma már nem használnám, de akkor még nem voltak rossz tapasztalatok róla). Természetesen ezekben az esetekben nem tartottam meg, mivel azért védekeztem, mert akkor éppen nem lett volna szerencsés gyereket vállalni.
8/10 A kérdező kommentje:
Szájon át bevehetőre gondoltam.
2019. jan. 15. 19:52
9/10 anonim válasza:
Én a Tri-Regol mellett lettem terhes. Nem, nem tartottam meg, hisz nem véletlen védekeztem..!
10/10 anonim válasza:
Elizette mellett. De én voltam a béna, mert antibiót is szedtem mellé...
Megtartottam, 5 éves nagyfiú, egy percig sem bántam :) Ő a ketteskénk, már a hármaska is úton ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!