Terhesség alatt normális a hajam nagyon erős hullása? Mivel lehetene ellene védekezni?
Szia!
Csatlakoznék az előttem szólóhoz, a hormonális változások mindenkinél másképp jelentkeznek. Nekem pl. az arcbőrőm zsíros és pattanásos volt pedig 30 éves vagyok, most pedig olyan porcelán lett, hogy még én sem hiszem el. Nekem a terhesség első 3 hónapjában fokozódott a hajhullásom, meg is lepődtem, mert szinte mindenütt azt olvastam, hogy általában megáll a hajhullás. Viszont azóta teljesen megszünt egy hajmosás alkalmával kb. 1-2. szál hullik ki. Aztán jobban utánna olvastam és írták, hogy az első időben van akinél fokozódhat ez, de ha úgy érzed nagyon sok hullik ki inkább menj vele dokihoz.
Boldog babavárást! (18. hetes kismama)
Nekem a fogantatás utáni első pár hétben hullott nagyon, nem is értettem, mert még nem tudtam, hogy terhes vagyok, de a 4. hétre már elmúlt.
Ha kórosnak érzed-de valamilyen szinten normális terhesség alatt- fodrász vagy bőrgyógyász adhat tanácsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!