Csak én nem tudom ezt kezelni? Neked megy?
Amikor megszületett,akkor még jön a tejkerdes.
-van eleg tejed?
-hanyszor szopizik ( már a szó is kikészített)
-nagyon szetrepedtel?
Sosincs vége 😂
De mi a baj ezekkel a kérdésekkel? Oké, a tervezéses kérdés parasztság, de a többi... A 20. hétig a legizgibb téma szerintem, hogy fiú vagy lány, minek örülnél, utána ugyanilyen izgi téma a névkérdés. És igazából adódik is magától, hát mit érdeklődjön, ha nem ezt? A ki az orvosod téma meg nyilván informálódás, itt is rengeteg ilyen kérdés van, hogy XYról mi a vélemény. Egy személyes tapasztalat sose rossz.
Fura nekem, ha valaki támadásként éli meg az ilyet. Ha meg mindenki sz.rna bele, hogy terhes, mert nem olyan nagy szám, akkor meg az lenne a baj, hogy egy rokon se érdeklődik hát micsoda dolog...
#15, a kérdések nagy részével nem feltétlen van baj...csak..én most vettem észre, hogy egyre inkább tapintatlanok az emberek, és ez főleg a fiatalabb generáció sajátossága. Mindenki ahhoz van szokva, hogy a közösségi médiában is az emberek kilencven százaléka minden lélegzetvételt posztol, és feljogosítva érzik magukat a legapróbb részletbe is belekérdezni. Én alapvetően nem az az ember vagyok, aki bármit is szívesen megoszt huszadrangú ismerősökkel a magánéletéről, de én sem faggatok senkit a párkapcsolatáról, hogy mikor jön a baba, stb. Ezt várnám visszafelé is. És ahogy írtam, sokaknak nem elég, ha a dolgoknak csak a felét osztod meg velük, pl hogy mikorra vagyok kiírva, esetleg fiú-e vagy lány, akkor jön a többi kérdés, anélkül hogy feltűnne a másiknak, hogy téged ez marhára feszélyez. Gondolom a kérdező is ilyen személyiség lehet.
Mellesleg mi nem terveztük, de már majd kiesik belőlem a gyerek, ilyen értelemben pl. számomra értelmetlen a kérdés, így is-úgy is itt lesz, de én sem szeretem, ha valaki úgymond ilyen szinten a magánéletemben turkál, hiszen fordított esetben én sem tenném.
De amúgy nagyon jó barátokkal, családtagokkal nagyon szívesen beszélek erről, minden uh képet megmutatok,stb, de én nem érzem úgy, hogy ez a szomszédasszonyra vagy a tíz éve nem látott volt osztálytársra is ugyanúgy rátartozik. #14-es voltam
Fú, de utáltam ezeket. Amíg dolgoztam egy nap 50en kérdezték meg ezeket. Meg a nem ikrek kérdés. Nem, nem ikrek. De jól el tudnak bújni.. Persze, bújjál te anyád a, hát nem gondolod, hogy nem veszi észre az orvos az ultrahangon.
Szülés után még a nénik a boltban, hogy van-e tejem. Mi köze hozzá? Én sem kérdezem meg, hogy volt-e már aznap wc-n.
Ennél csak az volt bunkóbb, amikor egy nő megkérdezte tőlem a 3.gyerekkel voltam terhes, hogy:Megtartod?Már látszott rajtam.
Azt hittem neki megyek.Pedig nem vagyok agresszív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!