Lidocain kenöcs használata terhesség elején?
Szia. Ne aggodj. Nekem is volt szepeszeti beavatkozasom ahol lidocain kremet hasznaltak. Nem lesz semmi baj, ez nem akkora mennyiseg
34hkm
Terhesen tilos tetováltatni. Épp eszű szakember el sem vállal ilyenkor. Nekem is van tetoválásom, az átütés időpontját le kellett mondanom mert közbe teherbe estem. A tetováló maga mondta, hogy szoptatás után vár vissza szeretettel.
Nem a lidocain kenőccsel van a gond, hanem a festékanyaggal, ami akármilyen mélyre is ütik, ad a szervezetedben egy idegentest reakciót, egy immunválaszt ami negatívan hathat a babára. Nem véletlen, hogy vért sem lehet ilyenkor adni.
Tévedsz! Valóban nem ajánlott a sminktetovlás sem. Sem terheség, sem szoptatás alatt!
Mikor a szememet tetováltattam, a kozmetikusnak ezek voltak az első kérdései. Még azt sem tudta h mit szeretnék tetováltatni, de már rákérdezett h nem vagyok e terhes ill nem szoptatok e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!