Terhesség ideje alatt szabad a szauna használata?
Figyelt kérdés
Eddig rendszeresen legalább hetente egyszer mente 2X 15 percre Finn szaunába. Jelenleg 6 hetes terhes vagyok. Azóta nem is járok szaunába, de már kicsit hiányzik. De nem tudom, ez mennyire jó a babának. Valaki aki járt terhesség ideje alatt szaunába? Tapasztalatok?2016. febr. 9. 14:53
1/14 anonim válasza:
Nem szabad! Alhasi vérbőséget és ezáltal vetélést okoz! A szoli is épp ezért tilos, illetve a túl forró fürdő is!
3/14 anonim válasza:
Alhasi vérbőség az egyik ami valóban vetélést okozhat de a magzat is felfő ugyanis ezzel melegszik a magzatvíz is, ez viszont garantált.
4/14 anonim válasza:
Szoptatás alatt is hanyagolnod kell majd még.
5/14 anonim válasza:
1X igen...
Még szoptatás alatt sem szabad!
7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Akkor majd csak akkor tudok menni, ha a gyerek nagyobb lesz és nem fogom már szoptatni.
2016. febr. 9. 16:31
8/14 anonim válasza:
Hát, ez van:) Lesz még pár ilyen dolog, Steak, Tiramisu, Sushi...:)
9/14 anonim válasza:
Az én magándokim azt mondta, hogy nyugodtan mehetek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!