Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetesen hasi vagy hüvelyi...

6 hetesen hasi vagy hüvelyi ultrahanra szokás küldeni? A beutalómon nincs rajta csak annyi hogy ultrahang. De milyen?

Figyelt kérdés
2007. dec. 4. 18:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

A 6 hetes uh hüveji.De még a következö is.Az embrió még kicsi ahhoz,hogy hasi uh-n nézzék meg.

33hetes kismama.

2007. dec. 4. 18:31
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én is 6 hetes vagyok és most megyek az első ultrahangra! Biztos, hogy hüvelyi lesz! A doki is mondta és másképpen még nem látszi a baby! Gratulálok a babádhoz!
2007. dec. 4. 18:32
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Általában hüvelyi, de nekem a második babánál mindig hasival néztek már az elejétől és látszott.
2007. dec. 4. 18:38
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

6 hetesen még hüvelyi,de nekem 8 hetesen már látták hasi UH-on is a babócámat.

Gratula Neked!

2007. dec. 4. 18:42
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Amilyen van a kórházban vagy a rendelőben. A hüvelyi pontosabb.
2007. dec. 4. 22:49
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én még soha nem voltam hüvelyi ultrahangon, mindig hasit csináltak és mindent láttak is rajta! Úgy látszik rendelő és doki függő a dolog!

(19. hetes kismama)

2007. dec. 5. 07:29
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Általábana 12 hetes uh az első hasi, addig hüvelyit szoktak. Nálam is így volt.
2007. dec. 5. 10:08
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én előszőr 5 hetesen voltam ultrahangon,nekem rögtön hasi UH-ot csináltak,és szépen látszott már rajta a pici.Kórháztól függ,hogy milyet csinálnak.A hugom másik városba jár,ott a 16-ik hétig csak hüvelyit használnak.
2007. dec. 5. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!