Méhnyak C2000, lepény fedi a méhszájat? Ezek rossz értékek?
Ezek ugye nem túl jó dolgok?Volt már,aki kihúzta így a végéig komplikáció nélkül?Doki nem mondott semmit rá, viszont én megijedtem most,hogy utánaolvastam.Mire figyeljek?
2. Genetikai uh-n történt ez a felismerés,előtte 1 héttel másik doki még nem mondta ezeket.:(
A méhszájon fekvő lepény komoly probléma, de azt nem tudom, hogy hányadik héttől számít annak. Egy bizonyos ideig ugyanis, ahogy nő a méh, a méhfalra tapadó méhlepény még eltávolodhat ezzel a növekedéssel együtt a méhszáj közeléből. Ha nagyobb terhességnél még mindig ott van a lepény, az nem jó. A méhnyak megrövidülése nem tudom, hogy gondot jelezhet-e.
Végig nem fogják engedni a terhességet, ebben biztos vagyok. Az durva, hogy a doki nem mondott erre semmit....
Köszönöm a válaszokat!!!Nagyon örülök,hogy írtatok.
Pihenni fogok, az tuti.:)
Kedves kettes!Nem okozott neked vérzést vagy lepényleválást?
Jézus😱😱
Ma volt ugye a 20 hetes genetikám, 1 hete a magándokim nem mondta,hogy baj lenne,igaz neki elég gagyi a gépe.
18 hetesen pedig görcsölés miatt nagyon átnéztek az ügyeleten, ott még C3000 volt, rossz helyzetű lepényről pedig szó sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!