Az mit jelent hogy a Lepény érettsége II-III? Jó vagy rossz? Uh-ra miért kell mennem szerdán is mikor elvileg most volt az utolsó? 39hkm
A 39. héten ez teljesen normális. Nekem a 30. héten II-es volt és minden rendben velünk :)
35 hetes kismama
Ez a nem jó, és a cigizőknél fordul elő, egy nagy marhaság. A lepény elöregedését jelzi, ami mindenkinél, ismétlem mindenkinél a szülés előtti héten harmadfokú szokott lenni kb. Egyébként is ez egy teljesen szubjektív dolog, melyik orvos minek ítéli meg.
Minden a legnagyobb rendben van veled.
Az UH a végén nekem is gyakoribb volt, meg a flow is, biztonsági intézkedés. Szerintem inkább örülj neki.
Köszönöm a válaszokat.
Mindenkinek ment a zöldkéz :)
azt jelenti, hogy mennyire öregedett el a méhlepény és mennyire tudja ellátni a feladatát. a terhesség vége felé0-ból 1 majd 2 majd 3 lesz és aztán szülsz.
Teljesen normális, hogy a szüléshez közeledve öregszik a lepény, hiszen lassan már nem lesz rá szükség. akkor van baj, ha ugyanezt az érettségi fokot már 20-30 hetesen eléri, mert akkor jobban kell vigyázni stb
Köszönöm.
Akkor valószínü ezért kell szerdán is menni UH-ra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!