Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az mit jelent hogy a Lepény...

Az mit jelent hogy a Lepény érettsége II-III? Jó vagy rossz? Uh-ra miért kell mennem szerdán is mikor elvileg most volt az utolsó? 39hkm

Figyelt kérdés
2012. máj. 25. 05:08
 1/10 anonim ***** válasza:
22%
az nem a legjobb. dohányosoknál szokott sűrűbben előfordulni.
2012. máj. 25. 05:36
 2/10 A kérdező kommentje:
Életemben nem cigiztem :o . Anyukám meg egyik bátyám cigizett otthol de ök se a lakásba. A babának nem lesz semmi baja?
2012. máj. 25. 05:40
 3/10 A kérdező kommentje:
Ja de jut eszembe öreganyám a lakásába cigizik.
2012. máj. 25. 05:42
 4/10 anonim ***** válasza:

A 39. héten ez teljesen normális. Nekem a 30. héten II-es volt és minden rendben velünk :)

35 hetes kismama

2012. máj. 25. 06:57
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez a nem jó, és a cigizőknél fordul elő, egy nagy marhaság. A lepény elöregedését jelzi, ami mindenkinél, ismétlem mindenkinél a szülés előtti héten harmadfokú szokott lenni kb. Egyébként is ez egy teljesen szubjektív dolog, melyik orvos minek ítéli meg.

Minden a legnagyobb rendben van veled.

Az UH a végén nekem is gyakoribb volt, meg a flow is, biztonsági intézkedés. Szerintem inkább örülj neki.

2012. máj. 25. 07:31
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Mindenkinek ment a zöldkéz :)

2012. máj. 25. 11:56
 7/10 anonim ***** válasza:

azt jelenti, hogy mennyire öregedett el a méhlepény és mennyire tudja ellátni a feladatát. a terhesség vége felé0-ból 1 majd 2 majd 3 lesz és aztán szülsz.

Teljesen normális, hogy a szüléshez közeledve öregszik a lepény, hiszen lassan már nem lesz rá szükség. akkor van baj, ha ugyanezt az érettségi fokot már 20-30 hetesen eléri, mert akkor jobban kell vigyázni stb

2012. máj. 25. 12:02
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Akkor valószínü ezért kell szerdán is menni UH-ra?

2012. máj. 25. 12:44
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem valószínű, hogy ezért kell szerdán is UH-ra menned.
2012. máj. 25. 15:53
 10/10 A kérdező kommentje:
Hát a doki nem mondta miért kell vissza mennem. Remélem nincs semmi baj meg azt is hogy nem fog bent tartani a kórházba. Igaz elvileg péntekre vagyok kiirva de akkor is... Nem szeretek idegen helyen lenni/aludni.
2012. máj. 25. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!