Adrienn901022 kérdése:
19 hetes terhes vagyok, egy hete fekszem a klinikan magzatburokrepedes miatt. Szivarog a magzatvizem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A baba meg eletben van,enyhe kenyszertartas all fent es idokozonkent de csordogal a magzatviz...8.napja fekszem bent vele,az afim 4mmrol 44mmre emelkedett meg igy is hogy csordogal...szerintetek mennyi az eselyem?a doki mikor bekerultem 1% ot adott..probalkoztam kerni amniopatch es amnioinfuziot hogy tovabb vihessem a terhesseget de nem lenne hatasos szoveghel a genetikus varakozasra itelt...mit tehetek?2019. jan. 15. 12:20
21/32 A kérdező kommentje:
Sziasztok :) mar 19 hetes es 4 napos vagyok,17+6nappal fektettek be..a baba fejlodik a keves magzatvizzel is,nincs lemaradva a 19.hettol,eletben van.egyenlore ujabb egy het varakozast szabtak ki...
2019. jan. 20. 06:59
22/32 A kérdező kommentje:
Az Afim 44 mmrol 37re csokkent,a gyulladasos ertekek viszont jok, 1.08 a vervizsgalat szerint
2019. jan. 20. 07:01
23/32 anonim válasza:
Az nagyon szuper ,hogy fejlődik!!!Életrevaló a babád,légy rá büszke!!Sokat gondolok rátok,mindenképp írj majd,hogy hogyan alakulnak a dolgok. Dokik bizakodóbbak már?
Egy kismama
24/32 anonim válasza:
Nagyon szorítok én is! Majd írj, hogy miújság veletek
25/32 anonim válasza:
Nagyon nagyon drukkolok nektek!!! Mindig lesem hogy irtal el vmit ide, hogy vagytok... mindenkepp jelezz majd! Szoritok!!!! Ugyesek lesztek erzem😉
27/32 anonim válasza:
Drukolok hogy minden rendben legyen.
30/32 anonim válasza:
Remélem minden rendben a babáddal és nem született még meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!