Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit ettetek étkezések között?...

Mit ettetek étkezések között? Éhségrohamok majd émelygés?

Figyelt kérdés
1,5 - 2 óránként megéhezek körülbelül. Akkor is ha keveset eszek, akkor is ha többet, mondhatni sokat. Először dugig tudtam enni magam, akkor éreztem jónak, most már csak kevesebbet eszek főétkezéskor is, különben rögtön rosszul vagyok, hányinger, enyhe szédülés tör rám. Étkezések között is csipegetnem kell valamit, de a zöldséget, gyümölcsöt nem kívánom. Kekszféléket eszek, de félek így gyorsan elhízok. Nektek mi vált be? Mikor,mit, mennyit ettetek? Köszönöm a válaszokat :)
2019. jan. 13. 17:50
 1/1 anonim ***** válasza:

Én terhességi vészes hányással küzdöttem. Nekem is a kekszek váltak be. Nem híztam, inkább fogytam, mert nem bírtam mennyiségeket enni.

Olyan egyél ami jól esik, különben csak küszködés lesz.

2019. jan. 13. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!