Valaki segitene-e 12. hetes vérkép eredményben?
Voltam 12.hetes vervetelen, es megjott az eredmeny a neten nem sok mindent talaltam, hatha volt mar masnak is ilyen az eredmenye.. A vizelet ph-ja 8 a jo eremeny elvileg 5-7 a net 8 at ir.. A feherje erteke nekem 0.2 g/L a papiron 0.1 g/L nel kevesebbet irnak.. Dokihoz csak szerdan tudok menni, valakinek otlet hogy mi lehet nagy gond vagy,, raer''szerdaig?
Köszönöm annak aki valaszol!
Ráér szerdáig, de ezek nem nagy eltérések, szóval ne aggódj.
A neten egyébként fölösleges nézelődni, mert kb laboronként eltérnek a gépek finombeállításai, ezért írják külön a normál tartományt is. Ami az egyiknél normális a másiknál már kóros. Van ahol tizedben van megadva az eredmény van ahol ezredben és a többi.
Teljesen tökéletesek az eredmények ilyen kis eltérés teljesen lényegtelen.
Hogy mondjak példát : a Vérsüllyedés 0- 10-ig jó.
Egy mezei megfázás felviszi 200-ra
A szalmonella 6000-re. És akkor itt még mindig nem súlyos betegségről beszélünk.
Amit írsz a fehérvérsejt tüdőgyulladásban pl. 20 000.
Látod, ennyire nem jelent semmit egy ilyen pici eltérés.
A vizelet PH, ha előtte ( 24 órában) ittál egy pohár narancslevet, ettél egy paradicsomot , mandarint máris változik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!