Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Bonprixről szeretnék, kismama...

Bonprixről szeretnék, kismama kertésznadrágot rendelni.38-as a méretem,40-esre gondoltam, hogy rendelek. Rendelt már valaki innen? Nagyobb méret vagy pont akkora amekkora kell?

Figyelt kérdés
[link] CatalogueNumber=931078&type=image&source=2&
2019. jan. 13. 09:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Kismama cuccot mèg nem, màst màr igen. Kisebbet lehet vàlasztani nyugodtan.
2019. jan. 13. 09:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Nagyobb semmiképp sem kell.

Én pont akkorát szoktam rendelni, mint a méretem, de szabástól függően van, hogy kisebb is elég, mondjuk ez inkább a nagyobb méreteknél jellemző.

Nyugodtan rendeld meg a 38-ast.

Illetve minden terméknél vannak kommentek az oldal alján, ott sokan írják, hogy mekkora a méretük és mennyire volt jó. Abban bízhatsz nyugodtan, ha sokan írják, hogy kisebb is elég lett volna, akkor hihető.

2019. jan. 13. 09:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Én vettem annó kismama nadrágot. Nem kell nagyobb méretet venni, bár tényleg sokszor fazontól is függ. Előfordult h az eredeti méretben is nagy volt, így vissza kellett küldenem.
2019. jan. 13. 11:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Pont ilyen nadràgom van. A 40-es méretemre 42-est rendeltem. Óriàsi lett, a 46-os méretű nővéremre ( aki nem terhes) lett jó. Maradj a saját méretednél
2019. jan. 13. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!