Miért vagyunk idegesebbek ha terhesek vagyunk?
A hormonváltozások miatt.
Pl. klimaxnál is nagy hormonváltozások történnek, akkor is feszültebbek, ingerültebbek a nők.
én nem az idegesebb szót hasznalnam, hanem az "erzekenyebb" szót. szerintem nemcsak negativ iranyba, hanem pozitiv iranyba is mukodik.
egyreszt a hormonok miatt masreszt meg szerintem eleg brutalis dolog maga a terhesseg (nem latod, hogy mi van benn, ugy adni meg neki mindent, ovni, es fogalmad sincs, hogy mi van vele), a vajudas, meg a szules (ezt nem kell reszleteznem), utana meg egy kis manóra vigyazni, aki pinduri, és törékeny, és csakis rád szamithat, te vagy neki a vilag, es itt is neked kell kisakkoznod mindent,ne legyen melege, ne fazzon, mikor faradt, ehes, stb.. ez azért nyomás, és mi meg akarunk neki felelni, és valoban, hajlamosak vagyunk ugy nezni, hogy ha valami tortenik, az komolyan hatraltat minket. pl megbeszeltem a parommal, hogy hetente egyszer vasarolunk a babanak, 2 het kimaradt, mert nagyon lebetegedtunk, es en olyanokat almodtam, hogy megszuletett a baba, es nem volt neki semmije, ami nonszensz ugye, de az agyam erre van beallva.
lehet ez is hormon, de nem hiszem, ez inkabb felelosseg, meg megfelelesi vagy, stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!