Megérzésekben mennyire biztok? 16hetes km vagyok és tegnap mondták meg hogy valószinű kislány lesz. De én érzem is hogy kislány. Ki van igy?
Figyelt kérdés
2010. jún. 29. 12:15
1/5 anonim válasza:
Vagy eltalálod vagy nem :)
Nekem fiú megérzésem volt - lányom lett. Most lány érzésem volt - megint lány :) :)
Inkább az uh-nak kell hinni, mint a megérzéseknek.
2/5 anonim válasza:
Mi fiúnak láttuk és éreztük a 2008-as foci eb-n vagy vb-n - nem tudom mi volt - úgy rugdosott a himnuszokra hogy azt mondtuk ő lesz a köv. Dzsudzsák és csúcsos hasam lett meg sósat kivántam minden jel fiúra utalt : lány lett
nem nem cserélték el
nagyon meglepődtünk
örülünk neki
nem hiszünk a megérzéseinknek.
3/5 anonim válasza:
az elsőnél fiút érzetem, és nagyon azt is akartam, fiú lett. a másodiknál teök mindegy volt mi lesz, viszont 100%-ban azt gondoltam lány lesz. fiú lett ő is :))
4/5 anonim válasza:
Nalam bejott! En 100% ig megvoltam gyozodve,hogy kisfiu lesz.Pedig mindenki az ellenkezojereol gyozkodott vegig! Egyebkent mindegy volt, csak maga az erzes volt nagyon eros! Es lass csodat igazam lett!!!
Persze ez nem jon be mindenkinel!!
5/5 anonim válasza:
Nekem van egy fiam mar es most varom a masodik babankat,elso perctol fiut ereztem annak ellenere hogy mas eteleket kivantam mint az elsovel,hanyingerrel kuzkodtem az elsovel nem.az utolso ekon azt mondtak fiu:-)))megerzesem bevalt legalabbis ugy nez ki.szerintem van valami a megerzesekben;-))lenyeg az egeszseg,ugyhogy kivanom a legjobbakat;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!