Prenateszt eredményét, meg hogy milyen nemű 12. hét után mondják meg? Nem lehet valahogy elintézni, hogy a nemét hamarabb megmondják?
"Nem lehet valahogy elintézni, hogy a nemét hamarabb megmondják?"
"ezen mi olyan érdekes nektek? "
Az, hogy nem azt az eredményt akarnátok sürgetni, hogy egészséges-e a baba, hanem azt, hogy milyen nemű. 30+-os vagy, vagyis egyre közelebb jársz ahhoz a korhoz (vagy már el is érted) amikor sokkal nagyobb az esély a Dawn kórra. És téged a vizsgálati eredményből a neme érdekel elsősorban... :O
"Amugy nem minden esetben tudjak megmondani es ha meg is mondjak az egyaltalan nem 100%"
Prenaval gyakorlatilag 100% megmondják. De 12. Hét előtt tilos közölni, nehogy emiatt legyen abortusz.
Miert Kell folyton itelkezni es kotekedni a kerdezokkel?
En nem ertem. Tudsz valaszolni vagy sem? Ha igen, tedd, ha nem, menj tovabb vagy tanulja!
Mindenki, aki itelkezik a sajat feltetelezesei alapjan teszi, a nelkul, hogy tudna, mi van a hatterben.
En is nagyon szeretnem tudni a nemet Koran, ha lenne ra lehetoseg. Van mar fiam, lanyom, de fiut szeretnek. A genetikai uh alatt persze az volt a legfontosabb, hogy azt mondjak, egeszseges, de mivel semmi okom azt gondolni, hogy nem az, en minden kepen csak kukit akartam latni. :D
Lehet lepontozni... 😂
"12 persze tudom hogy szinte 100% prenaval de megis csak fontosabb a baba egeszsege mint a neme, bar nem mindenkinek"
Ne láss bele olyat a kérdés mögé amit nem írt a kérdező mert szerintem eléggé tévútra visz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!