Már csak napjaink vannak hátra a 2. gyermek születéséig. Kezd elszabadulni a vérnyomásom, gyanítom idegi alapon. Tehetek valamit?
Kezelt hipertóniás vagyok, 2x1 dopegyttel kezdtem a terhességem. Most 3x2 szedek, de ritkán megy 150/110 alá a vérnyomásom. Minden hajnalban korán kelel és csak zakatol az agyam.
Boldogtalan vagyok, férjem nagyon akarta a babát, én kevésbé (de meggyőztem magam, hogy ez a helyes út). Viszont megváltozott, más nőért rajong, nem sokat segít a baba körüli dolgokban, nincs semmi együttérzése irányamban, a pozitív teszt óta nincs szex, de már puszit se ad, meg sem kérdezi hogy vagyok.
Ráadásul cukros vagyok. Ma még nem mértem jó eredményt. Biztos, hogy a stressz miatt.
Nem hibáztatom a férjem a kicsi miatt, hisz az én döntésem is volt. Nem csak miatta vállaltam.
De most szörnyű bűntudatom van, a kicsi miatt. Hogy fogom tudni szeretni, ha én nem érzem magam szeretve?
Csak szeretném tudni, hogy tehetek e valamit, hogy megnyugodjak? Hogy legalább a testi tüneteim rendeződjenek, hamár lelkem háborog.
Köszönöm, hogy elolvastad.
Nagyon irigyellek, hogy nem volt még ilyen problémád.
Az orvosom ismeri a vérnyomásom és azt is mondtam neki, hogy idegi alapon nő, szerintem. De annyit mondott szedjem a gyógyszert még egy pár napig és majd a következő alkalommal megbeszéljük.
AMikor néha összeveszünk a férjemmel, akkor nagyon érzem a fiamon a szeretet erejét.
5 éves, imádom, és annyira jó érzés, hoyg ő feltétel nélkül szeret. Neki nem kell "megfelelni", alkalmazkodni, ő úgy szeret, ahoyg vagyok.
Persze, aztán mindig rendeződik a férjemmel is, csak ezen szoktam azért agyalni.
SZóval a szeretethiányod ne a gyerekeken vezesd le. Sőt, nemsokára 2 gyerektől kapod majd a szeretetet. Még ha néha hisztisek, meg durcáznak, azért ők mindig rajongani fognak az anyukájukért (persze tenni is kell, de kisgyerekkorban még tényleg igazi feltétel nélküli a szeretet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!