Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Már csak napjaink vannak...

Már csak napjaink vannak hátra a 2. gyermek születéséig. Kezd elszabadulni a vérnyomásom, gyanítom idegi alapon. Tehetek valamit?

Figyelt kérdés

Kezelt hipertóniás vagyok, 2x1 dopegyttel kezdtem a terhességem. Most 3x2 szedek, de ritkán megy 150/110 alá a vérnyomásom. Minden hajnalban korán kelel és csak zakatol az agyam.

Boldogtalan vagyok, férjem nagyon akarta a babát, én kevésbé (de meggyőztem magam, hogy ez a helyes út). Viszont megváltozott, más nőért rajong, nem sokat segít a baba körüli dolgokban, nincs semmi együttérzése irányamban, a pozitív teszt óta nincs szex, de már puszit se ad, meg sem kérdezi hogy vagyok.

Ráadásul cukros vagyok. Ma még nem mértem jó eredményt. Biztos, hogy a stressz miatt.

Nem hibáztatom a férjem a kicsi miatt, hisz az én döntésem is volt. Nem csak miatta vállaltam.

De most szörnyű bűntudatom van, a kicsi miatt. Hogy fogom tudni szeretni, ha én nem érzem magam szeretve?

Csak szeretném tudni, hogy tehetek e valamit, hogy megnyugodjak? Hogy legalább a testi tüneteim rendeződjenek, hamár lelkem háborog.

Köszönöm, hogy elolvastad.

2019. jan. 7. 15:18
 1/5 anonim ***** válasza:
60%
ne nyavalyogj össze-vissza, szeretni fogod - most koncentrálj a MOSTANI feladatodra. A vérnyomást beszéld meg az orvossal
2019. jan. 7. 15:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Csak izgulsz a 2. gyerkőc miatt, ez nem több ennél (az alapján, amit írsz legalábbis). Nyugodj meg, használd ki az utolsó napokat, amíg hármasban vagytok. 😊 És ne agyalj feleslegesen, minden rendben lesz!
2019. jan. 7. 15:24
 3/5 A kérdező kommentje:

Nagyon irigyellek, hogy nem volt még ilyen problémád.

Az orvosom ismeri a vérnyomásom és azt is mondtam neki, hogy idegi alapon nő, szerintem. De annyit mondott szedjem a gyógyszert még egy pár napig és majd a következő alkalommal megbeszéljük.

2019. jan. 7. 15:26
 4/5 anonim ***** válasza:

AMikor néha összeveszünk a férjemmel, akkor nagyon érzem a fiamon a szeretet erejét.

5 éves, imádom, és annyira jó érzés, hoyg ő feltétel nélkül szeret. Neki nem kell "megfelelni", alkalmazkodni, ő úgy szeret, ahoyg vagyok.

Persze, aztán mindig rendeződik a férjemmel is, csak ezen szoktam azért agyalni.

SZóval a szeretethiányod ne a gyerekeken vezesd le. Sőt, nemsokára 2 gyerektől kapod majd a szeretetet. Még ha néha hisztisek, meg durcáznak, azért ők mindig rajongani fognak az anyukájukért (persze tenni is kell, de kisgyerekkorban még tényleg igazi feltétel nélküli a szeretet)

2019. jan. 7. 15:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez egy igen kusza kérdés lett. A nyugalom gyakorlatilag csak tőled függ, egyszerűen nem hagyod, hogy felidegesitsen a férjed és ennyi. Azt nem értem, hogy a kisbabát ettöl miért ne szeretnéd.
2019. jan. 7. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!