Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ugy erzem a napokban hogy...

Ugy erzem a napokban hogy tobbszor is bele nyilalt a szivemnel szivembe nem tudom. Ez normalis 25 hkm?

Figyelt kérdés
Szoval egy par napja tobbszor is bele nyilal szuro erzest erzek a bal oldali mellemnel illetve a szivem felol mintha a szivem fajna. Ez normalis? 25 hetes vagyok
2019. jan. 4. 19:55
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja es a levego vetelnel meg rosszab meg jobban szur. Mintha beszorulna oda a levego
2019. jan. 4. 20:03
 2/8 anonim ***** válasza:
Pihensz eleget? Ugye nem dohányzol? Lehet, hogy rosszul vetted a levegőt, az is okoz ilyen napokig visszatérő fájdalmat. Vérnyomás rendben?
2019. jan. 4. 20:03
 3/8 A kérdező kommentje:
Gyomorsavam is van sokszor mar eg a torkom is de az nalam megszokott mert elotte is problemas volt a gyomrom. Koze lehet a szivhez?
2019. jan. 4. 20:05
 4/8 A kérdező kommentje:
Hat teszek veszek el szoktam faradni de pihenek. Most az unnepek alatt pihentem eleget. Vernyomas rendben
2019. jan. 4. 20:06
 5/8 A kérdező kommentje:
Es nem dohanyzom
2019. jan. 4. 20:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodj meg, biztos minden rendben 😊 legközelebb azért ezt jelezd az orvosodnak. Minden jót!
2019. jan. 5. 00:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondták, h sok a savam és amiatt van... 40.hétben vagyok,mostanra már csak ritkán fordul elő. Egyébként savra meg akármilyen fura,csak a narancsos heyho vált be,attól nincs semmi bajom.
2019. jan. 5. 08:32
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindkenkepp szolok az orvosomnak legkozelebb penteken kell menjek es akkor megmondom
2019. jan. 5. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!