10hetes és 6 naposan derült ki hogy terhes vagyok egy hét alatt van esély rá hogy elintézzem a terhesség megszakítást?
Abba bele sem gondolsz,hogy a magzat már milyen nagy?
14 hetes kismama vagyok,a 12 hetes uh-n,mikor láttam milyen kis ficánkolós,egészséges kisbaba van a hasamban,akinek már minden szerve kifejlődőtt, épp az ilyen nők jutottak eszembe,akik képesek már egy ekkora babát megölni,aki már érez és fájdalmai vannak.
És neked van 3 gyereked????
Már a 10 hetesnek is megvan a magzatformája.
De tény, ha rendszertelen a ciklusod kérdező, akkor azt ki kell vizsgáltatni, vagy gyógyszert felíratni rá. Vannak jelei a 6 hetes terhességnek is, és nem hiszem, hogy nem tűnt fel.
Érdekes, hogy én csak akkor estem teherbe, amikor akartam, te pedig "nem vetted észre".
Akkor a 3.után el kellett volna köttetned magad, így viszont eső után köpönyeg... Marad az örökbeadás sajnos.
Na b+, megjöttek
Komolyan nem tudom eldönteni, melyik undorítóbb, az abortuszellenes (“gyilkos vagy”) propaganda vagy a házi vetélési tippeket adó idióta....
Kérdező, elkéstél, add örökbe a gyereket!
Nem tudok valaszolni a kerdesedre, mert hal isten nem vagyok jaratos a temaban, de nem birtam ki, h ne kommenteljek...
Mi iszonyu sokat kuzdottunk azert, h terhes legyek, csak lombikkal sikerult, kinkeserves volt az ut idaig, h most 12 hetes terhes vagyok es ma vereztem... nem tudom leirni a ketsegbeesesem, imadkozom a jo Istenhez, h ne legyen baj.
Kicsit megkonnyeztem, h mas meg veletlenul teherbe tud esni es siman elvetetne... annyira igazsagtalan az elet:(
Itthon sajnos már nincs ra esélyed. Max külföldön, ha van egy valag felesleges pénzed (ami gondolom nincs), akkor Hollandia, talán még azt hiszem Angliában is jobban ki van tolva a határidő. De ez nem kis pénz nyilván.
Egyébként nem tudom mi a fene köze van ahhoz a kérdezőnek, hogy sokaknak nehezen jon össze a gyerek.... Es? Ez miért a kérdező problemaja/hibája? Látom ítélkezni mindenki tud, a másik fikazasa és mocskolasa tökéletesen megy. Mindenki azt csinál az életével, amit akar!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!