39. heti NST-n a baba szívhangja 120körüli volt, mozgáskor 140. Ez nem túl alacsony?
Mert addigra mar 40: hetet betoltod, es talan a terhesseg idaig tarto reszebol arra kovetkeztet, h jobb ha orvosi megfigyeles ala vonnak, NEM biztos, hogy meginditjak :) nyugalom, minden rendben lesz, inditani tudtommal tulhordas es/vagy veszely miatt szoktak szulest.
Nekem is 120/130 koruli ertekek voltak minden nstn, ehhez kepest 41het +1. Napig hagytak, be sem fektettek ( pedig nalam terhessegi mergezes gyanu, sztreptokokkusz +, pajzsmirigy gond is volt). 41+1. Meginditottak a szulest, majd 33 ora intenziv vajudas utan (2-3 perces fajasok, utolso 4-5 oraban eda, muszajbol) vegre megcsaszaroztak, kozben vegig egy picit a normal ertek alatti volt a baba szivverese.. ha lett volna erom, biztosan megfojtottam volna az orvost.
Ha "baj" lett volna, nen engednek haza.
Nem tudom választott orvosod van-e, én nem engedném indokolatlanul megindítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!