Szerintetek terhesvagyok?
Harom honapja laurinat szedek. 6 hete szeretkeztem a parommal (a piros bogyonal tartottam). A mensim teljesen rendesen keses nelkul megjott, de nagyon fajnak a melleim, gyakran rosszul vagyok, rengeteget kell pisilnem(kb orankent, nem fogyasztok sok folyadekot), allandoan felvagyok puffadva es a pocim is egy kicsit mintha kidudorodott vna. Letezik h ien hamar latszana ha terhes vok? Es letezik h gyogyszerrel teherbe essek es meg meg is jojjon? Es vetelest hanyadik hetig lehet? Sajnos ha terhes vok semmikepp sem tudom megtartani a babat:(.Persze a tesztet megcsinalom, de addig is kerlek segitsetek. Nagy bajban vagyok. Ugy erzem megorulok...
Kerem tapasztalatokat is irjatok
Szerintem nem feltétlenül okozza terhesség ezeket a tüneteket, bár az, hogy megjött még nem jelenti,hogy nem vagy terhes...Csinálj tesztet, de kétlem, hogy gond lenne. Ne aggódj! Ja, és a hasad biztos, hogy nem dudorodhat ki, hiszen a 6 hetes terhesség nem látszik egyáltalán!
Hány évesek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!