Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8 hetes pocakos vagyok, lehet...

8 hetes pocakos vagyok, lehet hazaseletet elni?

Figyelt kérdés
Eddig ahanyszor a parommal voltam, mindig barna folyasom lett szeretkezes utan, mintha vereztem volna. Orvosom szerint mellozni kell, nha de 9 honapig?
2008. nov. 7. 11:05
 1/8 anonim ***** válasza:
60%
ha a babád egészsége múlik rajta, akkor IGEN 9 hónapig. ......
2008. nov. 7. 11:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia.Először is gratulálok neked.Alaphelyzetben azt mondanám hogy, dehogy kell mellőzni,de mivel van ez a barna folyás, és a dokid is azt mondta, hogy mellőzd, én egy darabig ezt tenném.Tartsatok egy kis szünetet,háhta késöbb elmúlnak a problémák.várj pár hetet aztán próbálkozzatok megint.Lehet el is múlt a probléma.Boldog babavárást.

31 hetes kismama

2008. nov. 7. 11:14
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem muszáj 9 hónapig,de a 12.hetet várjátok meg.Utána ismét próbálkozzatok.
2008. nov. 7. 11:15
 4/8 anonim ***** válasza:
82%

de ha minden aktus után barnázik, az nem jó.. mi nem barnáztunk, nem is tiltott el a dokim, én vigyáznék a helyedben. nehogy gond legyen. de lehet elég csak várni néhány hetet és megpróbálni, nem tudom....

minden jót. (első válaszoló voltam)

2008. nov. 7. 11:20
 5/8 anonim ***** válasza:
82%

Szia! Nekem 7 hetesen amikor minimális barnázásom volt a dokim azt mondta, hogy mellőzzük a házaséletet. Most 34 hetesek vagyunk és én még mindig nem merek, de természetesen más módon örömet szerzünk egymásnak. Bár én a vizsgálatok után is néha vérezni szoktam, és ezért sem merek, nem kívánom ssenkinek azt az érzést mikor észrevettem, hogy vérzek, nagyon megijedtem. Inkább várunk türelmesen!

Boldog babavárást!

2008. nov. 7. 11:24
 6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a valaszokat! :) mindenkinek boldog babavarast.
2008. nov. 7. 12:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha nincs komplikáció, akkor végig lehet, de ha az orvos ezt mondta, akkor nem.
2008. nov. 7. 13:00
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha a dokid azt mondta, hogy mellőzni kell, akkor mellőzni kell!

Ha 9 hónapig, akkor 9 hónapig! (De ott van még ezen kívül a 6 hetes gyermekágy is.)

2008. nov. 7. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!